Delta Dunarii este un paradis. Ai nevoie de cazare Sfantul Gheorghe

Green Dolphin Camping este solutia. Se afla intr-o zona frumoasa si face parte din Resortul Green Village de 4*. Trebuie sa stii ca exista 55 de bungalouri, toate din lemn si acoperite cu stuf, cu intrare privata, un mic patio. Sunt mobilate functional si fiecare casuta are doua paturi.

La exterior este loc de campare pentru un numar de aproximativ 500 de corturi. 

In cadrul complexului se afla si un restaurant, iar preparatele pe care le poti manca sunt atat traditionale, insa si internationale. Capacitatea terasei este de 150 locuri, asadar tu si prietenii tai aveti destul spatiu.

Barul se afla in aer liber si exista chiar si un club.

Ca sa ajungi la  Green Dolphin Camping, este foarte simplu, durata transportului cu barca este de aproximativ o ora, insa este important sa cunosti faptul ca dupa lasarea serii, nu se mai opereaza transporturi.

De asemenea, turistii sunt rugati sa ajunga la pontonul de imbarcare cu 15-30 min inainte de ora de imbarcare si din respect fata de ceilalti oaspeti, barca va astepta maxim 15 minute dupa ora stabilita.

Imi amintesc de faptul ca in urma cu zece ani, cand am ajuns prima oara la Murighiol, am luat un autocar din Tulcea, iar la intoarcere, am folosit vaporul. Era o ambarcatiune destul de rudimentara, astfel incat, toata ploaia care cadea, ne-a imbracat pe toti, in picaturi limpezi.

Stiu ca este inca primavara, insa este cazul sa iti aranjezi din timp modul in care vei petrece concediul. Fa din vara si din viata o poveste frumoasa!

Mergi in Delta Dunarii cu mine?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.