O vorba din batrani spune ca in momentul in care exista probleme de sanatate, sa te intorci in locul din care iti tragi radacinile, sa te bucuri de natura, de pace si familie, sa aduci linistea asupra tuturor nelamuririlor si a neiertarilor. Prea repede luam retete deloc personalizate si prea repede uitam ca pe acest pamant, totul este interconectat, astfel incat sa ne ajute intru vindecare.  

Am descoperit produse manuka pe Bioportal, primul supermarket eco online din Romania.

Astfel, ai nevoie de produse bio si produse naturale care iti mentin sanatatea? Iti sunt necesare produsele naturiste care previn si trateaza bolile actuale?

Toate elementele sunt facute pe principii exclusiv naturale, verificate de consumatori din intreaga lume. 

Magazinul online a aparut in 2011, avand avand la baza ideea legata de faptul ca sanatatea este comoara fecarei persoane si ca e cazul sa fie pusa pe loc de valoare in viata. Cum asa? Ei bine, sanatatea se reflecta in frumusete, longevitate sau inteligenta si daca esti sanatos, ai puterea sa iti transformi in realitate toate visele, ai incredere in tine si in puterile tale. Exista peste 15.000 de produse bio si naturiste, alimentatia sanatoasa are un pret accesibil. Poti comanda onine, iar livrarea se face in maxim 24 de ore. Ai posibilitatea verificarii coletului atunci cand il primesti, iar in Bucuresti, livrarea eco, iti aduce in maxim 2 ore, cu bicicleta, ceea ce ai nevoie spre consum. Pe site gasesti o serie de oferte speciale si promotii, in scopul startului catre un stil de viata sanatos, prin produse eco diversificate, care se adreseaza si celorlalte necesitati de zi cu zi: carti, incaltaminte si imbracaminte eco. De luni pana vineri, intre orele 9:00 – 18:00, la numarul de telefon 0374 476 677 sau la email: office@bioportal.ro ai posibilitatea sa gasesti mereu consultanta si informatii clare.

Era sa uit sa scriu un lucru important, ei bine mierea de Manuka este considerata drept o miere vindecatoare, fiind cel mai puternic antibiotic natural. Este utilizata si in medicina homeopata, insa si in cea moderna. Este obtinuta de catre apicultorii din Noua Zeelanda de la albinele care polenizeaza arborele de Manuka. Manuka este un arbore de ceai, iar utilizarea produselor realizate din florile acestuia vindeca atat problemele urinare, cat si arsurile ori tusea. Sunt indicate in cazul muscaturilor de insecte sau in afectiunile reumatice. Uleiul se maseaza pe articulatiile si pe muschii afectati.

Ai grija de sanatatea ta si nu uita de unde ai plecat. Acorda respect darurilor oferite de natura.

Dulce la fel ca mierea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.