Indiferent daca ai o firma sau lucrezi pe cont propriu, este nevoie de publicitate, trebuie sa te faci cunoscut. Incearca sa iti faci si carti de vizita la pret mic.

HeadPrint.ro are inclusiv un sistem de order-tracking, provisioning si client suport, oferind timpi de productie scurti si totodata, controlul datelor si al calitatii lucrarilor crescand semnificativ in astfel de conditii. In 2011, HeadPrint a introdus pe piata romaneasca conceptul de Web2Print – o solutie completa, online, pentru clientul de print si productie publicitara.

Echipa are drept valori onestitatea si integritatea, bunul simt si flexibilitatea. Solutiile sunt adaptate pentru nevoile particularizate ale clientilor si simplitatea este de baza. In 2015,  HeadPrint a achizitionat o hala de productie in Bucuresti, hala avand peste 1000mp, acomodand spatiul necesar de productie in continua crestere. 

Respectul si aprecierea clientilor aduc parteneri noi si in aceeasi masura furniori de calitate.

HeadPrint ofera servicii ireprosabile, la preturi oneste, prin gama vasta de tehnologii detinute si experienta acumulata, indiferent daca vorbim de print digital, vopsitorie in culori speciale, decupare cnc, productie standuri publicitare sau creatie si productie art-deco. Firma detine tehnologie de ultima generatia de la producatori cunoscuti in domeniu. Si aici amintesc de Mimaki, Epson, Xerox, Konica Minolta.

Angajatii sunt mereu informati, sunt vizitate targurile internationale de print frecvent, pentru implementarea de  solutii de calitate in domeniul productiei publicitare si a printului digital de mici si mari dimensiuni.

Altfel, pentru un top al lucrurilor de care ai nevoie in momentul in care te muti de la parinti, citesti aici. Indiferent de achizitii sau nevoi, alege insa calitatea!

Despre HeadPrint si optiunile existente

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.