Imi amintesc cu drag, de leaganul mare din gradina bunicilor. Petreceam acolo serile calde, uitandu-ma la florile din jur, admirand fluturii. Noptile ma intindeam pe spate si cautam stelele. Imi placea sa desenez si de multe ori incercam sa redau forma florilor, imaginea  gradinii cu creioane colorate. Am invatat in timp de-abia, ca nu forma este absolut interesanta, indiferent de aspectul pe care il luam in calcul, ci continutul si sentimentele pe care le naste in suflet.

Undeva dupa clasa a 3-a, am inceput sa scriu niste compuneri frumoase.

Toata lumea imi spunea ca sunt talentata si ceea ce compuneam era ascultat in clasa, de colegi, cu interes maxim. Tata mi-a adus intr-o zi o cutie cu stilouri de calitate si mi-a spus ca astfel o sa ma bucur si mai mult de taina literelor si a povestilor pe care le astern pe hartie, cu imaginatie.

Cand iubesti, darul ideal este cel care face placere omului din fata ta. Fiecare om este in felul sau, iar gusturile nu se discuta.

Am invatat pe parcursul anilor, ca bucuria unor cadouri nu apartine doar celui care primeste, ci in special este  a celui care ofera. Bucuria se imparte cu lumina, asa cum fluturii in zborul lor colorat, dand din aripi, stralucesc inclusiv in ochii privitorului.

Sunt anumite perioade din an in care primesc in special daruri femeile sau copiii. Insa instrumentele de scris reprezinta un semn de bunavointa si respect, indiferent de varsta sau sex. Noi toti scriem. Chiar daca facem compuneri sau teme, chiar daca avem notite in agenda absolut importante sau vreun bilet pe care il lasam in fuga, pe frigider inainte de plecarea de acasa.

Nu uita sa pui mancare la pisici! Cumpara tu flori pentru bunica! La 4, ia, te rog pe Andrei de la after!

Sunt zile si zile si dimineti in care patul pare un leagan, iar visele o gradina imbracata in flori. Invata sa daruiesti indiferent de perioada anului, pentru ca daruind, ai sa dobandesti la randul tau.

Daruieste bucurie inainte de toate!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.