Stiu, nici nu a trecut sarbatoarea de Pasti, fiecare dintre noi a fost preocupat cu alt tip de treburi cotidine, insa astazi, vreau sa te gandesti la vacanta din vara. Timpul trece repede si este important sa iti alegi din timp modalitatea in care ai sa petreci. Plus, exista posibilitatea ca preturile sa fie mai mici in momentul in care achizitionezi din timp concediul si nu pe ultima suta de metri. Eu asa fac de fiecare data si astfel, pe langa faptul ca stiu clar ce anume fac si unde am sa ma aflu intr-o anumita luna, ma organizez si in celelalte aspecte din viata mea corect si sanatos.

La ce te gandesti in acest an? La mare? Vrei sa vezi Parisul sau sa urci pe munte? In Delta Dunarii ai fost? Recomand oferte cazare Delta Dunarii si te anunt ca la Green Village Resort, ai toate conditiile necesare petrecerii unor momente relaxante. De altfel, reprezinta locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, ceea ce inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Poti ajunge acolo cu vaporul sau cu o salupa inchiriata  din Tulcea ori cu masina persnala. Este simplu, astfel, dupa ce ai iesit din Murighiol, pe drumul principal, virezi la stanga la prima intersectie, in dreptul troitei. Ai sa vezi un panou directional. Inainte de parcarea Cormoran, virezi dreapta in dreptul urmatorului panou si continui drumul pana la Pontonul Star 2000. La intrarea in parcare exista  banner-ul inscriptionat Green Village Resort. Este un loc in care nu au loc compromisurile in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite. Echipa este specializata si se ingrijeste de fiecare functiune a resortului, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, iar facilitati sunt variate. Te poti bucura de o baie in piscina exterioara sau de gradina organica din curtea resortului.

Delta Dunarii este un loc magic. De la rasaritul soarelui si pana la astfintit, nimic nu ramane pe loc. Canalele cu nuferi sunt minunate si ai posibilitatea de a te plimba cu barca, poti sa vezi Sulina de asemenea, in liniste. Pe marginea apei cresc salcii care isi lasa crengile lungi drept brate de prietenie catre infinit si este liniste. Ori in liniste te incarci si iti gasesti energia de care ai nevoie pentru restul zilelor zbuciumate petrecute la job, pentru viata cotidiana. Enjoy!

Delta Dunarii- destinatie de vacanta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.