Imi face placere sa admir masinile colorate, indiferent de marca acestora. Initial, fara sa am prea multe informatii, credeam ca sunt vopsite in diverse culori, pana cand am aflat de existenta autocolantelor. In cazul in care si tu esti interesat de o schimbare pentru masina ta, ai posibilitatea achizitiei de autocolant auto de la FUEL fie ca esti persoana fizica sau ai o companie.

Serviciul de colantari auto este pentru companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. Reprezinta marca, emblema, iar calitatea colantarii si imaginii reflecta o imagine calitativa asupra celor care intra in contact cu astfel de metode de promovare. Iata de ce beneficiezi pentru colantari auto: timpul de executie este intre trei si cinci zile, iar machetarea gratuita. Pentru colantari auto simple, decorarea se poate executa la sediul beneficiarului si in functie de numarul de masini se pot oferi discounturi substantiale. Sunt executate si montate autocolante pentru orice tip de masina. Majoritatea serviciilor de colantari auto furnizate sunt in zona Bucurestiului, clienti care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea unui portofoliu pentru companie. Cateva nume sunt: Cargus, Dionis, Mercedes-Benz, RBC, Olympia, Monte Banato, Casa Magica Design, La Doi Pasi. Exista insa clienti multumiti de serviciile Fuel in toata tara, fie ca vorbim de Brasov, Constanta sau Iasi.

Serviciul de colantari auto este abordat datorita faptului ca este mult mai ieftin in comparatie cu o vopsire totata sau partiala a masinii. Ajuta si la protejarea vopselii insa. Iata o varianta de schimbare si de promovare, o varianta pentru culoare intr-o lume uneori cenusie.

Miscare si culoare de la Fuel

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.