Sunt momente in care reusim sa ne gestionam veniturile corect si sanatos si exista zile sau poate perioade mai lungi in care, indiferent ce am face, lucrurile ne scapa de sub control. Nu ajung banii de mancare sau de chirie, ne dorim poate o vacanta, insa indiferent cum ne-am invarti gandurile, nu reusim sa ajungem la o concluzie palpabila. Citeste despre 5 avantaje pe care le ai daca accesezi un credit rapid

Tine cont de scopul pentru care ai nevoie de bani, evalueaza necesitatea lui reala, la fel ca si posibilitatile de rambursare. Este esential sa te gandesti daca un credit este cea mai buna optiune pentru situatia ta financiara. 

Ai grija vis-a vis de suma de bani pe care o imprumuti si calculeaza atent ce nevoi ai. Nu te arunca in neant. Exista varianta ca suma la care te gandesti sa nu fie cea reala, existand posibilitatea sa nu fie necesar un credit atat de mare pe cat credeai initial. 

Ai varianta accesarii de credite nebancare de la Extrasimplu, insa tine cont de faptul ca cu cat data de scadenta este depasita cu mai multe zile, cu atat cresc si dobanzile penalizatoare pe care le vei avea de plata. In plus, intarzierea rambursarii creditului iti afecteaza si alte cereri ulterioare de finantare pentru credite noi. ExtraSimplu sustine creditarea responsabila si recomanda ca decizia de a contracta un credit sa nu se repete. Ofera beneficiul de a mari termenul scadent, insa doar daca in prealabil ai instiintat consilierii de aceasta situatie. Nu este recomandata contractarea creditelor rapide ca metoda de a achita alte credite pe care le ai deja in derulare. Alege responsabil!

Despre creditarea responsabila

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.