Iti este necesar un produs din lemn, panza, ceramica sau sticla?  Poate iti sunt necesare toppere saltea? Totul e mult mai simplu decat iti imaginezi si te invit sa cumperi direct de la producatori la preturi avantajoase la care nu se mai adauga costurile suplimentare ale numerosilor distribuitori.  Ai la dispozitie informatii complete si ai posibilitatea sa analizezi produsele. Ti se raspunde cu promptitudine si calitate. Furnizorii sunt verificati, iar majoritatea dintre acestia exporta in UE si s-au aliniat deja la standardele inalte de calitate cerute acolo. Mentionez faptul ca daca iti este pe plac un anumit model de pahare poate sau de farfurii, ai posibilitatea sa ceri o anumita inscriptie. Sa iti spun si unde gasesti toate aceste facilitati. MadeRomania.ro raspunde solicitarilor tale, iar in cazul in care nu gasesti exact ce iti place, poti oricand intreba daca se poate mai mult. Altfel, industria mobilei duce brandul made in Romania in peste 40 de tari, iar exporturile au crescut cu 15%, chiar daca este inca criza financiara. In Europa se vand canapele sau dormitoare, fie ca vorbim de Marea Britanie sau de Ungaria.

Made Romania este magazinul online care reuneste cele mai bune produse romanesti, iar acestea sunt oferite la preturi competitive. Exista lucruri realizate cu maiestrie si cu suflet, chiar daca a fost utilizata ceramica sau a fost folosit lemnul. Made Romania simplifica drumul uneori intortocheat si plin de intermedieri de la producatorul roman la clientul roman. Sunt in acest mod evitate mai ales costurile aditionale generate de multe ori in mod inutil si poti achizitiona de la o singura sursa mai multe obiecte care iti sunt necesare, chiar daca esti persoana fizica sau ai nevoie de acestea pentru companie.

Un singur exemplu consta in faptul ca exportul a fost motorul cresterii producatorului de articole din portelan Apulum Alba Iulia. Altfel, achizitioneaza ce iti este necesar made in Romania, cu increderea!

Made in Romania

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.