Copilaria reprezinta perioada jocului si a jucariilor, a invatarii prin descoperire. Cand ajungem adulti, exista situatii in care se intampla sa uitam de parfumul si miracolul primilor ani din viata, de ce activitati faceam atunci si sa ni se para fara sens. Se intampla sa visam mult prea putin si sa iubim si mai putin, uitam toleranta si dragostea catre detalii. Din cand in cand, viata este transformata intr-o lupta, cata vreme, prea preocupati de a avea, uitam esenta lui a fi.

Noriel ofera pustilor o multitudine de produse destinate lor, indiferent de varsta pe care o au, chiar daca sunt de cateva luni sau merg deja in clasa pregatitoare. Copilaria este perioada in care construim baza unei vieti de adult, in dragoste si cu atentie. Acorda respect fata de nevoile fizice, care stau pana la urma, drept fundament celorlalte, avand drept scop o dezvoltare sanatoasa si armonioasa. Atentie la alimentele pe care le oferi copilului tau spre consum, insa si la mediul in care il lasi sa isi petreaca activitatile. Din toate invata si isi formeaza credintele de viata.  Ajuta-l sa ii fie usor! Pastreaza curatenia in casa si ia in calcul pentru timpul liber petrecut in parc, role pentru copii de calitate. Siguranta este importanta pentru toata lumea si astfel, invatand sa isi mentina echilibrul capata si curaj.

Eu am invatat sa merg pe role de-abia in adolescenta si mi-a fost mult mai greu. Am avut o serie de frici pe care mi le-am infrant destul de greu, iar cand se intampla sa treaca pe langa mine in viteza vreun copil, pe drum in zbor lin pe role, ma simteam chiar ciudat. Indiferent de activitate, echilibrul, calea de mijloc, se invata.

Echilibrul se invata

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.