Sunt oameni dragi care locuiesc departe, de care iti este des prea dor si mailuri la care trebuie sa raspunzi uneori in fuga. HTC One M9+ te ajuta sa poti tine legatura atat cu familia, cat si cu partenerii de afaceri. Comunicarea are nevoie de cele mai multe ori, angajati fiind in diverse activitati, de tehnologie, iar un smartphone reprezinta solutia perfecta. 

Sunt situatii in care este de baza ca internetul sa functioneze rapid. Apropos, de obicei achizitionez ceea ce imi este necesar cand vine vorba de telefoane sau aparate foto, de la f64.ro. Oferta este una bogata si detaliata in aceeasi masura, iar in plus,  exista cu adevarat suport tehnic indiferent de ce nelamurire am. Preturile sunt convenabile. 

Un telefon bun ma ajuta sa pot sa raman informata, atat datorita posibilitatilor de navigare pe diverse site-uri, cat si datorita bateriei caret tine cateva ore, insa si pentru ca am un abonament cu internet nelimitat. Am spatiu de stocare destul de mare si am introdus chiar un card in plus, astfel incat sa pot face multe fotografii ori filme din locurile pe care le vizitez.

Fotografiile reprezinta intotdeuna un sentiment, un moment in care inima ti-a batut mai tare, in care ai simtit dragoste sau uimire, valorizare.

Camera unui HTC One M9 ofera o rezolutie de 20Mpx si filme la rezolutie 4K, de 4 ori mai mare comparativ cu Full HD, iar ecranul IPS este de 5.2″. Are procesor octa core, cu frecventa de 2.2 GHz. Timpul nu ramane in loc, lucrurile se schimba rapid si este important sa inveti din mers, sa iti schimbi directia sau modalitate de informare si gestionare a activitatilor pe care le ai, a actiunilor pe care le doresti. Ramai conectat!

Comunicare si tehnologie

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.