Indiferent de job-ul pe care il ai, este important sa te intelegi bine cu oamenii din echipa. Cei alaturi de care lucrezi sunt practic a doua familie a ta. Ai avut pana acum activitati de team building alaturi de acestia? Cat de bine ii cunosti? Stii care le sunt punctele forte sau ce sta in spatele alegerilor pe care le fac intr-un anumit moment? Exista programe de team building indiferent de domeniul in care activezi. Reprezinta o modalitate de socializare si de cunoastere, de infrangere a unor temeri si de invatare intr-un cadru non formal. 

Stiai de programul numit saptamana angajatului? Dynamic HR lanseaza o provocare care pune imaginatia la incercare si te incarca de buna dispozitie. Descoperi pasiuni comuni cu cele ale colegilor, iti vin in minte idei deosebite atat timp cat esti in afara zonei de confort.

Este simplu, sunt amestecate cinci tematici cu multa distractie, creativitate si implicare pe parcursul a cinci zile. Te bucuri de aparate foto sau de muzica, de glume, de flori si alimente sanatoasa. Exista o multitudine de studii care scot in evidenta faptul ca firmele care asigura un echilibru intre viata personala si cea profesionala a angajatilor atrag mai usor oamenii, iar relatiile colegiale sunt armonioase.

Tematicile despre care aminteam mai sus sunt distribuite pentru fiecare zi, iar participantii au parte de noutate. Nimeni nu se plictiseste, cata vreme vor fi invatate retete de mancare sanatoasa si vor exista informatii despre beneficiile alimentelor utilizate. Cu siguranta va exista feedback din partea celor prezenti. Activitatile desfasurate  in beneficiul comunitatii directionate fiind catre ajutarea  semenilor ne aduc de fiecare data satisfactie si ne incarca cu energie pozitiva. Cat de bine iti cunosti familia de la job?

Familia de la job

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.