Recunosc faptul ca aproape saptamanal fac o comanda mancare online. Insa, nu comand de oriunde, ci de la MananciAcasa.ro. Cei de la Mananci Acasa livreaza mancare gatita la oala, nu tot felul de mancaruri nesanatoase cum sunt cele de fast food. Mancarea de aici e realizata din ingrediente proaspete si sanatoase si are un gust cu totul si cu totul deosebit. In cazul in care ai anumite restrictii alimentare, poti opta pentru mancare personalizata. Ei vor gati pentru tine exact asa cum vrei.

Foarte rar mai cumpar si mancare de fast food. Atunci cand chiar nu am alte optiuni. In rest, oricand, la orice ora prefer sa consum mancare gatita. Daca si tu esti la fel, comanda mancare gatita de la MananciAcasa.ro.
Mancarea de tip fast food nu imi place in primul rand pentru faptul ca ingrasa. Mereu am incercat sa imi mentin o greutate a corpului in limite normale si pentru acest lucru am evitat produsele de fast food. Da, ele sunt tentante si au un gust foarte bun. Insa, pe cat sunt de bune, pe atat sunt de nesanatoase. Produsele de tip fast food contin un numar impresionant de calorii si trebuie sa le tii la distanta daca tii la sanatatea si la silueta ta.

Nu imi place mancarea de tip fast food, dearece de multe ori ea nu este ceea ce pare. In prepararea unor astfel de produse se pun tot felul de ingrediente si de substante mai putin sanatoase pentru a le mentine mereu proaspete. Niciodata nu am mancat mancare de fast food care sa nu para foarte proaspata si apetisanta. Daca faci acasa un sandwich si il lasi pentru cateva ore, arata la fel? Nu as crede.
Nu aleg sa mananc de la fast food si pentru faptul ca de multe ori locurile in care se vand astfel de produse sunt foarte mici si imi dau senzatia ca igiena nu e prea in regula. De exemplu, in fata blocului meu se afla o rulota in care se vand produse de tip fast food. Niciodata, dar niciodata nu am cumparat de acolo. Parca nu pot manca gandindu-ma la faptul ca ceea ce mananc s-a preparat intr-o rulota.
Mereu voi opta pentru mancarea gatita si voi prefera sa mananc ceva sanatos si gustos, in balanta cu ceva delicios, aspectuos dar foarte nesanatos. Si tu?

De ce nu imi place sa mananc de la fast food

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.