Fiecare om vine pe acest pamant cu o misiune de indeplinit, cu scopuri de atins, zambete de impartasit si lectii de invatat. Suntem unici din toate punctele de vedere. De la structura fizica pana la ce anume sta scris in zodii, pare ca pasim pe acelasi drum in rastimpuri, cata vreme, caile sunt de fapt diferite, iar timpul in goana nebuna. De fiecare data cand privesc intr-un viitor planificat, imi pare indepartat, imi tot repet ca am destula vreme sa imi pun in practica pe rand visele. Ma mint ca este loc si pentru toate activitatile preferate si pentru dragoste, pentru studiu sau pentru calatoria din Africa la care tot ma gandesc. Cand viitorul devine insa impartit intr-o dimineata si intr-o alta seara, in telefoane si targeturi, imensitatea vizualizata in minte se transforma in momente doar, alearga si uneori, transformandu-se intr-un trecut apropiat, ma intreb ce am facut de fapt, pentru ca nimic din ce imi doream nu este bifat pe lista vietii mele.

Cu trecutul este mai simplu si din cand in cand, la fel de trist, pare un capitol trait doar la cateva procente din intensitate, amestecat in povestea personala si departata de realitate cu fiecare data cand revine in minte. 

Calea pe care alegem sa pasim este una amestecata in dorinte sau frustari, in ganduri si idealuri, in legenda personala vazuta de noi insine, in povestea generala a lumii in care traim. Trecutul nu mai poate fi schimbat, insa lectiile sale pot fi invatate si in urma acestora, trasate obiective de indeplinit in viitor. Viitorul depinde practic de ce anume se desfasoara in momentul prezent. Aici si acum este in rastimpuri, singurul lucru care conteaza. Astrologia si horoscopul pot reprezenta una dintre cai. Cunoscand amprenta astrala unica pe care o ai, te poti grabi sa rezolvi ceea ce te doare, poti gasi in fiinta ta curajul de care ai nevoie pentru a descoperi cu adevarat cine anume esti. Fiecare om alege ceea ce ii este potrivit, alti oameni sau activitati cu care sa vibreze cu adevarat. Horoscopul este diferit in Europa fata de Asia si exista chiar unul floral sau tiganesc. Studiind toate aceste elemente, reusesti uneori sa te trezesti, sa unesti piese dintr-un puzzle. Pentru ca viata asta e un soi de salata cu de toate, o salata exotica cu fructe de tot felul in care mai cad uneori seminte sau bucati mai mari si deloc placute papilelor gustative. Alegerea iti apartine! Consulta  horoscop.onlines.ro si alege informatiile care sa iti vina in sprijin. Esti o stea printre stele.

O stea printre stele

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.