Activitatea Dispo Trading a inceput in anul 2003 cu import si distributie de articole de unica utilizare, atat pentru protectia personala, insa si drept echipament pentru lucratorii din industrie ori domeniul medical, cosmetic, sau curatenie. In acelasi an a fost inregistrata la OSIM marca proprie a Dispo Trading, toate articolele fiind importate sub brandul Missena.

Sunt foarte multe domenii de activitate care solicita echipamente speciale, uneori pentru protectia angajatilor, alteori pentru a clientilor, asa cum sunt foarte multe alte meserii in care este obligatoriu costumul de protectie sau cel elegant cu cravata sau papion.

Printre alte produse de calitate oferite de Dispo Trading gasesti astazi si manusi din latex la preturi avantajoase, utilizate in special in domeniul medical drept manusi de examinare ori in domeniul cosmetic. Manusile din latex pot fi folosite de asemenea si in industria alimentara. Manusile ofera protectie si confort sporit si fiind fabricate din latex natural, sunt moi, se imbraca usor si nu aluneca, astfel sunt evitate surprizele neplacute. Stiai ca exista mai multe tipuri de manusi latex? Sunt cele nepudrate, acestea fiind recomandate persoanelor cu alergii sau potrivite pentru consultatii, examinare si diferite tipuri de terapie. Ofera protectie in contact cu substantele nedorite sau periculoase. Manusile pudrate sunt disponibile in doua variante: manusi latex pudrate cu amidon de porumb pentru industria alimentara si manusi latex pudrate cu menta, destinate medicilor stomatologi. Gustul mentolat asigura confort sporit pacientilor care apeleaza la acest tip de servicii.

La menaj, sunt folosite manusi rezistente, captusite cu un strat fin de bumbac ce absoarbe transpiratia si reduce aparitia reactiilor alergice.

Dispotrading iti ofera o gama varianta de produse online la preturi deosebite. Pentru clientii care au colaborare constanta cu Dispo Trading, exista serviciul de monitorizare permanenta a rulajelor, astfel incat sa existe intotdeauna ceea ce este necesar pe stoc.

 

Produse specifice fiecarui domeniu de activitate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.