Te pregatesti sa renovezi? Sau poate sa construiesti ceva anume in curte? Vara lucrurile decurg mai usor, vopseaua se usuca si mai rapid, iar soarele prin energia pe care o aduce, da un impuls oricarui tip de schimbare il ai in minte.

In anii care au trecut, au fost momente in care a trebuit sa ma descurc in privinta renovarii unor apartamente si a unei case. Spun descurc, deoarece nu mi-a fost foarte usor la inceput, neavand legatura cu constructiile sau materialele necesare. De exemplu, stiai ca exista gleturi de exterior diferite de cele care sunt necesare in interiorul cladirii? Fiecare material are calitatile sale si trebuie sa fie imbinat corect cu un altul pentru o structura rezistenta, insa si pentru calitate sau expunerea sa de-a lungul anilor.

Macostore vine cu solutii viabile in cazul in care nici tu nu te pricepi la constructii sau la renovari, insa iti doresti un lucru bine facut si cu aspect in aceeasi masura. Ti se ofera exact materialele necesare, iar pe blogul firmei ai posibilitatea sa citesti o serie de articole care ofera raspunsuri nelamuririlor pe care le ai. Consultantii au experienta in proiecte complexe si sunt bucurosi sa te asculte si sa te ajute sa faci alegerea potrivita. Pentru o mare parte din materialele cumparate ai chiar servicii de montaj. Toate produsele sunt de calitate la un pret corect.

Macostore este prezent pe piata materialelor de constructii si finisaje inca din anul 2002. Exista parteneriate de lunga durata cu cei mai mari furnizori de materiale de constructii: Knauf Insulation ori Rockwool, Rockfon, Sika, Mapei, Duraziv sau Caparol. Facilitatile de depozitare si logistica detinute, permit o disponibilitate mare a produselor si o durata mica de livrare.

Este pus accentul pe flexibilitate, corectitudine, experienta tehnica si intelegere a nevoilor reale, pentru crearea unei relatii de lunga durata si bazate pe incredere cu clientii.

Este important cu cine pornesti la drum, indiferent de obiectivul pe care il ai, asa cum este la fel de importanta finalitatea. 

Te pregatesti sa renovezi?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.