M-am plimbat ceva pana acum si am vazut diverse locuri. Poate am stat acolo doar o zi sau cateva luni si momentele acelea mi-au adus evident noutate si diversitate si am invatat despre mine cu mine, prin experientele pe care le-am trait. Cateva mi-au ramas in inima, din motive diferite: Amsterdam, Sighisoara sau Sarmisegetuza Regia. M-am mai simtit execelent la popasul Paltin de pe Valea Vaserului. Mocanita e un tren ce duce catre paradis.

Fie ca iti doresti un circuit sau o vacanta linistita, Filadelfia vine cu oferta potrivita. In Romania de exemplu, te poti bucura de nisipul de la Marea Neagra sau de magia traditiilor si a istoriei cetatilor sasesti din Transilvania, asa cum in Bucovina ti se ofera un alt tip de lume, cu un respect deosebit fata de spiritualitate. Fie ca iti place schiul sau esti un iubitor de plaja si soare, Romania vine in intampinarea ta cu oferte pentru diverse perioade ale anului.

Infiintata acum zece ani, Filadelfia Turism inseamna cazari peste tot in lume, bilete de avion si pentru autocar, polite de asigurare, circuite si city break-uri. Ai chiar asistenta în planificarea unui concediu potrivit si consiliere post-vanzare.

Filozofia companiei are drept atribute esentiale empatia si calitatea, asa cum entuziasmul si profesionalismul caracterizeaza angajatii. Satisfacerea cerintelor clientilor reprezinta practic o carte de vizita, asa cum imbunatatirea continua a performantelor si calitatii serviciilor oferite in baza observatiilor si sesizarilor clientilor ramane un pilon de baza pentru evolutia si dezvoltarea oricarei companii. Eu plec in Turcia in cateva zile. Tu ce planuri de vacanta ai?

Calator

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.