Iubesc ploaia in aceeasi masura in care iubesc razele fierbinti ale soarelui si plaja intinsa, imbracata uneori in valurile zbuciumate ale marii din vara.

Imi place sa am zile in care sa citesc sau zile in care doar imi fac planuri pentru viitor si ma gandesc cum anume sa le pun in practica, ce anume cursuri este cazul sa urmez si cum sa ma informez corect, astfel incat sa ating punctul pe care mi-l doresc. Am si momente in care sunt intr-o continua agitatie si vreau sa pot rezolva cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt. 

Pentru un somn cu vise senine, fara vreo durere de spate, am ales din seria de paturi tapitate existente pe piata, unul potrivit mie. Ai si tu posibilitatea de a comanda online pe Kalenda.ro. Procesul este unul simplu, fiecare produs are descrierile necesare. Cred ca e important sa ne simtim bine acasa, chiar daca am ales un apartament sau locuim la casa. Lucrurile care ne inconjoara ne reprezinta practic. De fiecare data cand achizitionez un anumit obiect ma gandesc ce anume sentiment imi da, indiferent daca este vorba de o rochie sau un element de mobilier.

Daca te simti bine in pielea ta, inconjurat de lucruri frumoase, ai un sentiment de pace si de incredere si altfel se aranjeaza ceea ce doresti sau faci. Si ma intreb uneori: care este locul in care se nasc visele?

Sa fie zona de confort din inima fiecaruia? 

Locul in care se nasc visele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.