Cand incepe vara, imi fac timp sa colind magazinele de incaltaminte in cautarea unei perechi de sandale de calitate. Vorba vine ca tinta mea este reprezentata doar de o singura pereche, deoarece imi place foarte tare sa merg mult pe jos si am si foarte multe rochii, astfel incat e nevoie sa existe in recuzita si incaltamintea potrivita lor, eventual intr-un numar cat mai mare de modele si culori. Sunt veri la sfarsitul carora ma gandesc serios ca as putea sa deschid un magazin de cartier atat cu sandalele, cat si cu perechile de pantofi pe care le am.

Niciodata nu sunt destule perechi de incaltaminte, destule bluze sau rochii in sifonierul unei femei. Sunt zile la rand cand, sunt convinsa ca si tu, privesti umerasele incarcate, insa nimic nu te mai satisfice. Astfel, eternul nu am ce purta! este pe buzele tuturor femeilor.

Incaltamintea sau hainele reprezinta stari. Nu pastra nimic din ceea ce nu iti face placere acum sa porti. Nu te gandi la faptul ca la un moment dat in viata, va exista o clipa in care sa te intorci la ceea ce simteai sau iubeai in adolescenta sau la 40 de ani. Lumea inseamna abundenta si noutate, in fiecare zi imbracam o noua idee, un nou mod de a fi, mai bogat si increzator fata de ultimele 24 de ore. Moda este ceea ce te face sa te simti bine in pielea ta. Inseamna obiectele de imbracaminte sau incaltaminte care te reprezinta si care iti vin bine, indiferent daca s-a intamplat ca in vreo dimineata sa te fi trezit cu fata la cearceaf. 😀

Kalapod vorbeste limba universala pentru incaltamintea moderna, fiind un brand distinct de oricare altul, inspirit de noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa.

Poarta-te frumos cu tine! Esti cea mai importanta persoana din viata ta!

Eu cu ce ma incalt?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.