In plina vara, cand temperaturile sunt ridicate si toate gandurile zboara la vacante exotice, este uneori mai greu sa gandim in perspectiva si la zile in care gradele scad sub zero. Eu locuiesc la parter, iar apartamentul este pozitionat catre rasarit. O perioada destul de scurta in fiecare an ma bucur de soare, vara nu am nevoie de aer conditionat, deoarece in casa este o temperatura buna. Dezavantajul consta insa prioritar, in anotimpurile de trecere, primavara si respectiv toamna, pana sa functioneze caloriferele. In aceasta perioada, in interior este destul de frig. Intotdeuna am grija sa pastrez in preajma o pilota sau o patura, astfel incat sa imi fie cald. Arunca o privire la pilote lux, cu siguranta ai sa gasesti ceva pe masura nevoilor tale.

Exista pilote pentru iarna din puf si pene rata, cu microfibra, astfel incat si tu sa te simti bine atunci cand dormi. Organismul are nevoie de senzatia de cald si bine pentru odihna si pentru refacere. Un somn bun este baza pentru toate activitatile pe care doresti sa le dezvolti. Astfel este pastrata si o stare optima de sanatate. 

Chiar si pentru vara, ai posibilitatea alegerii unei pilote mai subtiri, cata vreme si apartamentul sau casa ta se afla intr-o zona de umbra, iar soarele patrunde mai greu.

A nu fi confundata starea de confort cu zona de confort. Sunt notiuni total diferite. Iar daca starea de bine, de confort, liniste sau sigurante este inspiranta si odihnitoare, zona de confort si teama depasirii acesteia poate sa ne tina pe loc atunci cand vine vorba de indeplinirea viselor, a destinului nostru pe acest pamant. Cine a zis ca este usor? Un zambet implinit are in spate uneori un drum lung, cu diverse provocari in timpul carora invatam cine suntem si care ne sunt limitele.

Behrens England, producator de textile din Marea Britanie, cu o experienta de peste 180 de ani in domeniu, are o reputatie pentru excelenta cladita pe traditia produselor de calitate si a serviciilor. Mentionez faptul ca in oferta Behrens Romania gasesti atat lenjerii de pat de lux, prosoape de calitate, moi, insa si perne, piese decorative, cearceaf si protectie pentru saltea.

Despre starea de confort

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.