Cu toții avem, într-o mai mică sau mai mare măsură, un punct slab pentru dulciuri. Ceea ce englezii numesc sweet tooth, adică o predilecție pentru tot ce e dulce și pe care îl considerăm plăcere vinovată.

Nu orice tip de dulce este o plăcere vinovată însă, iar veteranii dulciurilor știu că întotdeauna pot gusta fără să se simtă vinovați la o petrecere aniversară sau la o celebrare specială.

De aceea, nu mai căuta în altă parte, ci găsește primul motiv pentru care să pui de o petrecere, iar dulciurile vor urma ca prin minune.

Iar ca totul să fie cum trebuie, nu vom vorbi despre orice tip de dulciuri, ci de chiar regele lor: tortul! 

Haideți să vedem, atunci, cum stau lucrurile cu torturile la comandă.

Ce trebuie să știi despre comanda de tort online?

Amintește-ți de ultimul drum făcut până la o cofetărie pentru un tort la comandă sau un alt tip de comandă de dulciuri. Nu e chiar cea mai fericită comandă din arsenalul tău, nu-i așa?

De aceea comanda de tort online simplifică foarte mult lucrurile. Pur și simplu te poți bucura de ziua ta normală, fără să fii nevoit să o iei din loc către cofetărie, fie vreme bună sau rea. Nu trebuie să fii la o anumită oră, nu trebuie să aștepți mai mult decât ți se spune.

Cel puțin asta e valabil în cazul cofetăriilor online de calitate.

Tot ce trebuie să faci este să găsești o astfel de cofetărie, iar comenzile vor fi pur și simplu de vis.

Ce torturi la comandă trebuie neapărat să încerci?

După ce ai găsit cofetăria online ideală pentru tine, nu mai trebuie decât să faci o comandă de tort. Sau mai multe. Dar trebuie să încerci de undeva, nu-i așa? Ei bine, iată 5 sugestii pentru tine de torturi online pe care le poți comanda chiar acum de la o cofetărie online precum Edulce.ro:

  1. Tort personalizat – cu orice îți trece prin minte, nu neapărat numele tău sau cu o urare de celebrare. Desigur, totul ține și de capabilitatea tehnologică a cofetăriei online, însă am încredere că ai făcut o alegere nimerită
  2. Tort tridimensional – te-ai gândit vreodată să mănânci un tort în formă de minge de fotbal, de laptop sau de aparat de fotografiat. Acum ai ocazia, printr-un tort 3D, parcă ieșit din filmele cu efecte speciale
  3. Tort cu o poză specială – ai un tablou, un personaj sau pur și simplu o poză care se potrivește perfect pe un tort. Cu tehnologia aferentă, poți foarte ușor să pui o poză cu o claritate foarte mare direct pe tortul tău
  4. Tort într-o formă specială – un tort în formă de inimă sau în formă de buchet de flori. Totul este posibil, creativitatea e limita!
  5. Tort cu un personaj preferat – dacă ai o pasiunea pentru Batman, Spiderman sau Sherlock Holmes, ce mod mai bun de a-l celebra decât o versiune 3D a sa pe un tort delicios?

Iată 5 sugestii pentru 5 torturi delicioase pe care le poți comanda online de la o cofetărie precum edulce.ro. Tot ce trebuie să faci este să completezi direct pe platforma web niște câmpuri și să dai câteva click-uri.

Scapi mult mai ieftin, și cu timpul și cu banii, dacă faci pur și simplu o comandă de tort online!

5 torturi la comanda pe care trebuie sa le incerci neaparat!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.