In luna mai am fost sa vad Poiana Narciselor in judetul Brasov. Locul este unul parfumat si peste tot unde te uiti in jurul datei de 21, sunt flori albe, parca reprezinta un soi de puf din aripile ingerilor. La intoarcere, am oprit sa vizitam o moara uruiala traditionala. Apa era factorul care determina miscarea. Putea fi achizitionat malai, insa si faina se gasea la vanzare. Nu erau atat de albe si pufoase ca cele pe care le gasim in magazin, insa sunt produse ecologice.

Am descoperit faptul ca La Micul-Meserias ai posibilitatea achizitiei de mori electrice utile in cazul maruntitului de fructe si la macinat cereale, cat si pentru uruiala. Exista si accesorii, cum este sita pentru moara si chiar ciocanele de schimb pentru moara de uruiala electrica. In cazul in care locuiesti la casa, te ocupi cu cultivatul pamantului si ai si animale, o moara este utila si datorita faptului ca vine in sprijinul tau cand vine vorba de macinarea fructelor in cantitati mari pentru diferite bauturi, sosuri, compozitii care urmeaza a fi depozitate, nu doar pentru pregatirea de furaje pentru animale si pasari. In functie de nevoile casei, alegi o moara care sa aiba specificatiile utile, de la materialele din care sunt confectionate pana la capacitatea de productie.

La Micul-Meserias exista si in mediul online si ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de produse in orice localitate din tara in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Online poti sa achizitionezi diverse scule electrice, bormasini, rotopercutoare, circulare, polizoare, pendulare, insa si unelte ori utilaje pentru gradinarit cum ar fi pompe de apa submersibile, motopompe, hidrofoare, pompe de stropit. La casa sunt necesare o serie de unelte care sa iti simplifice munca, iar de la traditie la necesitate este o linie fina care se numeste respect fata de natura si fata de darurile sale.

De la traditie la necesitate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.