Din cand in cand, se intampla sa se mai arda vreun bec sau un fir sa nu faca bine contact si atunci ramai pe intuneric. Aprinde lumina! Cui ii place sa stea in bezna?

Sunt tot felul de activitati de care nu ai vreme pe parcursul unei zile, fie ca doresti sa citesti, sa cosi poate sau sa faci ordine in casa. Serile de iarna par si mai lungi din cauza faptului ca lumina naturala este limitata si atunci petreci cu lumina aprinsa o perioada mai lunga. O solutie ar fi sa utilizezi becuri economice de la Magicled. Le poti comanda chiar online, iar gama este una generoasa, potrivita atat pentru apartamente sau case, cat si pentru hale industriale, birouri, spatii exterioare publice ori rezidentiale. Vorbim si de spoturi, becuri, panouri, lampi pentru iluminat public, benzi, proiectoare, reflectoare, tuburi, controlere, telecomenzi, alimentatoare. Produsele comercializate pe piata romaneasca sunt dezvoltate in cooperare cu specilisti in domeniul conservarii energiei. Majoritatea produselor sunt certificate CE, RoHS, Dekra și TUV si sunt folosite cipuri calitative  si componente furnizate de producatori redutabili precum Philips, Samsung, Sharp, Citizen, Bridgelux, Meanwell, Tridonic.

Becurile economice vin in sprijinul tau si cand este vorba de economia la factura de electricitate. Sunt becuri cu lumina calda sau rece, galbena sau alba, iar faptul ca uiti din cand in cand sa opresti intrerupatorul in momentul in care parasesti o camera nu devine chiar o tragedie. Traieste ecologic atat din punct de vedere al respectului fata de mediu, cat si din respect pentru portofelul tau si bugetul de care dispui.

Aprinde lumina!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.