Ma aflu in bucatarie. O parte din haine le am stropite cu vopsea, ma doare mana dreapta in special pentru ca am stat cu ea ridicata si gresia de pe jos este pictata din alb in gri. Am obosit. Bag eu de seama ca este o arta pana la urma sa dai si cu trafaletul. Trebuie sa il stergi clar pe suportul din plastic, trebuie sa apreciezi cantitatea de vopsea care iti este necesara, astfel incat sa nu te trezesti ca incepi de sus si imediat cum ai atins peretele, in capul tau se scurge o fantana arteziana colorata. In bucatarie, imi tin bicicleta, rezemata de un perete. Nu de fiecare data, dupa o plimbare reusesc sa curat rotile, astfel, am reusit sa murdaresc in jur. Ei bine, tocmai de peretele acela m-am apucat astazi. M-am gandit sa nu mai arate atat de imperciat. Jumate din el deja m-a infrant. Nu am reusit sa vopsesc uniform, nu am sters trafaletul ca la carte, nu stiu cand si cum se va usca si cu atat mai putin cum o sa arate la final. Cert este ca am obosit si imi dau seama, ca munca asta nu este de mine.

Pentru amenajari interioare la fel ca si pentru orice alt domeniu in care ne dorim calitate, e cazul sa apelam la cineva specializat.  www.reparaacasa.ro vine cu solutii indiferent daca e vorba de aer conditionat, electrice sau instalatii, tamplarie. Sa lasam specialistului, ce este al specialistului pana la urma. 

Imi amintesc de faptul ca nu este prima data cand in graba, uit acest lucru. Am schimbat odata un intrerupator, doar ca am luat unul mai mic in comparatie cu cel de dinainte, astfel in jur, a ramas gaura. Si m-am gandit sa dau cu chit, doar ca in loc de chit am utilizat altceva, tot un soi de praf care se combina cu apa, insa in cateva saptamani s-a sfaramat si arata si mai urat decat daca as fi lasat varianta intiala. Din pacate, sau din fericire, nu suntem asa-zis priceputi la toate. Poate suntem buni sa facem curatenie sau sa spalam vase in casa, insa asta nu inseamna ca toti avem aceleasi abilitati in a vopsi peretii sau in a schimba prize. Activitatile astea facute in graba si fara cunostinte, pot aduce adevarate dezastre. 

Mi-e teama sa ma intorc si sa vad cum arata jumatatea de perete pe care am vopsit-o. Tu de cate ori ai crezut sa te pricepi la un anumit lucru, insa rezultatul a fost un fiasco?

Lasa specialistului lucrurile la care nu te pricepi

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.