De curand, am inceput sa citesc a doua oara, Magia ordinii, scrisa de Marie Kondo. Este o carte care te invata cum sa ai grija de lucrurile tale, insa si cum sa pastrezi ceea ce iti face cu adevarat placere. Adunam pe parcursul anilor o serie de obiecte, unele le achizitionam singuri dintr-un impuls de moment, iar altele sunt primite in dar. Nu ne induram sa dam mai departe ceea ce nu ne reprezinta cu adevarat, tot timpul intervin o serie de piedici prin gandurile care ne trec prin cap. Exista mii de reduceri zilnice la diverse magazine online.

Este momentul sa faci curat in viata ta si in casa ta, printre lucrurile pe care le ai. Vezi ce se preteaza vanzarii sau ce anume poti sa daruiesti amicilor sau oamenilor aflati in nevoie. Apoi profita de reduceri si alege sa folosesti doar ceea ce iti place. 

Piata ofera indiferent de ceea ce iti doresti, promotii, reduceri si chiar discounturi, iar preturile scad mai ales in momentul in care se fac lichidari de stoc, insa si cand intra soldarile, cand se vand marfuri extrasezon. Aceasta se intampla de doua ori pe an. Mai sunt reduceri atunci cand termenul de valabilitate al produselor se apropie sau cand sunt defectiuni chiar si minore din fabrica.

Adu in viata ta ceea ce te reprezinta. Sunt elemente care determina decizia de cumparare a unui produs aflat la reducere, de la brand, la calitate ori opiniile celor care au cumparat deja, toate iti sunt puncte de reper. Optiunile pentru branduri populare sunt optime. Nu renunta la calitate si daca este un produs ieftin nu te mira daca este inregistrat pe un site intre cele mai vandute produse. Reducerile online sunt exprimate in review-uri in mod curent. Cea mai simpla varianta sa eviti reducerile care n-au nimic in comun cu cele reale este sa te informezi din timp cu privire la pretul dorit de fapt. Inconjurat fiind de ceea ce iti face placere, ai sa observi faptul ca si lucrurile de intampla altfel, ai mai multa incredere si demarezi chiar proiecte noi.

Va recomand verighete aur alb

Adu in viata ta ceea ce te reprezinta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.