Colector pentru praf unghi profesional te ajuta sa mentii curatenia acasa sau la salon unde aplicarea unghiilor cu gel sau a celor false, pilele si frezele electrice sunt nelipsite. Aceste instrumente ajuta la obtinerea unei forme bine definite pentru unghie, sunt simplu de folosit si rapide, astfel ca manichiura sau pedichiura va fi realizata in timp record. De fiecare data cand sunt utilizate cele doua ustensile electrice genereaza un praf fin ce contine reziduri din unghiile false si substante nocive.

Colectorul pentru praf de unghii este util in cazul prafului de unghii care poate ajunge pe mainile celui care foloseste instrumentele, in sistemul respirator si plamani sau la nivelul ochilor.

Praful de la pilirea unghiilor este foarte periculos pentru ca poate provoca alergii, infectii, inflamatii, ochii si pielea sunt cele mai afectate, contactul direct cu ele poate duce si la aparitia unor probleme severe dublate si de alergii provocate de substantele din unghiile false si din geluri.

Colectorul pentru praful de unghii este usor de folosit si garanteaza o igiena sporita

Obligatoriu in saloane si chiar si acasa, pentru o igiena cat mai buna si o siguranta mai mare in timpul aplicarii unghiilor, colectorul sau aspiratoarul pentru praful de unghii este un instrument deosebit de util, este simplu de folosit si de curatat dupa ce aspira praful. 

Cu ajutorul unui colector praf unghii veti avea o curatenie mai mare la locul de munca sau acasa, daca va faceti in mod regulat manichiura, nu veti mai fi expusi pericolului de a inhala substante periculoase, praful colectat este retinut si aruncat dupa folosirea aparatului.

Colectorul pentru praf de unghii are un design compact, se poate lua oriunde, este usor si din materiale rezistente, se poate amplasa pe orice suprafata avand si un rol de sprijin pentru maini.

Motorul puternic pe care-l gasim la orice colector praf unghii, functiile sale adaptate utilizarii in salon sau acasa, consumul mic de energie electrica si saculetii igienici de colectare si depozitare praf de unghii sunt doar cateva dintre avantajele aspiratoarelor pentru praful de la unghiile false. Aspiratoarele de praf se racordeaza la reteaua electrica, are suprafata acoperita cu materiale antiaderente, ventilatia este eficienta si tot praful rezultat este tras imediat ce a fost generat in urma pilirii.

La Kit Unghii aspiratoarele de praf de unghii au preturi speciale si transport gratuit

Kit Unghii, magazin online cu produse cosmetice, de ingrijire si infrumusetare are pregatite in oferta acestor luni de vara cateva modele de calitate superioara de colector pentru praful de la unghii, fabricate in Italia, cu suprafete moi si antistatice, piele sintetica pentru o curatare rapida, putere mare si motor puternic cu un consum redus de energie electrica.

Saculetii de colectare sunt refolosibili, se curata imediat, in seturi de gasesc doi saculeti refolosibili pentru o mai usoara igienizare si folosire pe termen lung.

Pe langa aspiratorul de praf de unghii in kiturile speciale cu reduceri de pana la 50% aveti la dispozitie si freza unghii, lampi UV si cadouri surpiza la fiecare comanda efectuata pe KitUnghii.ro, comenzile telefonice sau online ajung rapid la dvs. prin curier sau Posta, transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 200 de ron.

Colector pentru praf de unghii te ajuta sa mentii curatenia la salon sau acasa

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.