Uneori imi este greu sa locuiesc intr-un apartament, chiar daca l-am amenajat asa cum am simtit, chiar daca am investit ceva bani in schimbarea instalatiilor necesare si in  cateva obiecte care imi plac in mod special. Am obosit sa aud cum vecinii tipa  ori se apuca de gatit la ore mici din noapte, cand este timp dedicat pentru iubire, nu pentru tigai si haos. Am obosit sa sterg in fiecare dimineata scrumul care cade de la etajele superioare pe fereastra mea si imi tot vine in minte ma mut. Am gasit oferte case in Iasi prin Magazinuldecase.ro . Clar imi doresc si mai mult spatiu. Si tu ai posibilitatea sa gasesti ceva pe masura dorintelor tale.

Locul pe care il aleg in curand drept cuib este important pentru mine. Sunt convinsa ca simti la fel, chiar daca esti inca singur sau ai o familie numeroasa, pentru ca avem nevoie de intimitate si de un spatiu pentru regasire, somn sau lucru la un proiect pe care dorim sa il punem in miscare. Nimic nu este intamplator pe lume, cum fiecare detaliu din casa mea ma reprezinta pe mine. Uneori se intampla sa aleg chiar si hainele in ton cu starile sufleteste, am un intreg curcubeu ce imi sare in ochi atunci cand deschid usile dulapului. Un loc linistit aduce cu siguranta beneficii diverse, ori linistea mea este deosebit de importanta. Este de baza sa imi fac programul asa cum vreau, sa nu fiu trezita de zgomotul din parc ori de vreun comis voiajor care bate la ore imposibile la usa. Am ales o schimbare si totodata pentru ca orasul Iasi este unul deosebit. Romantismul pe care il inspira indiferent de anotimp este unul de poezie, asemeni versurilor lui Eminescu. Ori cine nu isi doreste o intreaga viata in rime?

MagazinulDeCase afiseaza oferte directe de la particulari, dezvoltatori precum si de la agentiile imobiliare din Romania. Selectia agentiilor reprezinta un proces permamanent, bazat pe feed-backul primit de la clienti si sunt prezentate cele mai complete oferte imobiliare din Romania, acoperind peste 100 de localitati.

Frumusetea orasului Iasi

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.