In urma cu ceva ani, de fiecare data cand intram intr-o institutie publica se intampla sa fiu intrebata daca am venit singura ori unde imi sunt parintii. Ma simteam cumva prost si as fi vrut sa arat mai matura. Uitandu-ma acum in urma, imi dau seama ca nu aveam de fapt nicio problema, era doar o treaba de interpretare.

Mi-am luat asadar o pereche de ochelari cu lentile de sticla, fara sa aiba vreun efect asupra vederii. Paream insa matura, asa cum era cazul in anumite situatii si am evitat in acest mod anumite prejudecati sau judecati. Ceva mai tarziu insa, am descoperit ca am o sensibilitate la lumina si din pacate, chiar a fost necesar sa port o pereche adevarata de ochelari. Nu imi mai placeau, ideea permanenta nu ma mai incanta. De data aceasta am trecut la o alta extrema. Ma simteam mult mai matura, chiar batrana as putea spune, iar formatul imi dadea un aer serios pe care trebuia sa il mentin. Asta pana in ziua in care am luat decizia sa inlocuiesc ochelarii cu lentile de contact . 

Nu mai am astfel nici urme pe nas si nici nu se intampla sa ma mai doara urechile de la rame. Lentilele nu cad niciodata.

Stiai de faptul ca lentilele de contact moi au fost inventate de catre omul de stiinta ceh Otto Witcherle? Exista lentile de mai multe tipuri, cu dioptrii, cat si fara dioptrii. Ochii raman sanatosi, iar vederea buna si daca vrei sa iti schimbi culoarea ochilor, ai diferite alegeri, la preturi mici. Poti utiliza si tu lentile de contact pentru o perioada de scurta ori lunga durata de timp, indiferent de activitatile pe care le alegi, fie ca este vorba de job sau de hobby-uri.

In deciziile pe care le luam se intampla uneori sa tinem cont si de parerea celor din jur, insa in urma tuturor experientelor pe care eu le-am avut, am ajuns la o singura concluzie, aceea care consta in faptul ca este important doar ce imi place mie si motivele care ma fac intr-adevar fericita.

Ochii tai

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.