Saptamana trecuta am avut o discutie cu unul din vecinii mei, cata vreme ne-am intalnit in holul blocului si avea in brate doua cutii imense. Initial, am crezut ca a achizitionat cateva obiecte noi pentru casa sau chiar ceva jucarii pentru baiat. Mi-a spus insa ca se muta si parea tare incantat.

Mi-a povestit in aceeasi nota despre ansamblul rezidential Citta si despre noul apartament achizitionat. Altfel, in cazul in care si tu iei in calcul o astfel de varianta, trebuie sa stii ca ai la dispozitie cinci tipuri de apartamente cu 2 camere, de cca 70 mp construiti, patru tipuri de apartamente cu 3 camere si aprox. 92 mp construiti. Apartamentele cu 3 camere au doua bai utilate complet. 

Città Residential Park se afla pe soseaua Pantelimon nr. 266, langa Piata Delfinului si beneficiaza de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare si chiar un spatiu comercial. Toate acestea se afla in incinta securizata si monitorizata a complexului. Toate informatiile acestea ma fac sa ma uit un pic ciudat acum la blocul in care locuiesc, mai vechi ce-i drept. Blocurile din Città beneficiaza de standarde de siguranta si calitate, existand solutii moderne de eficientizare a costurilor de intretinere. 

Un loc nou aduce o alta perspectiva si totodata o varianta diferita de a privi viata. Una e sa stai intr-o garsoniera cu mama, tatal, iubita si catelul si una e sa ai un apartament de doua camere in care sa te iubesti cand vrei, sa stai cum simti si sa iti inviti prietenii la discutii lungi si ceai de fiecare data cand ii doresti aproape. 

Prinde radacini!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.