Am o serie de cunostinte care nu au cetatenie romana si nu locuiesc in Romania, insa din cand in cand vin pentru o vizita. De fiecare data, aleg sa se intoarca acasa cu diverse tipuri de cadouri pentru vecini sau colegii de la job. Am observat ca se indreapta in principal catre produse traditionale, fie ca sunt farfurii ieftine de la MadeRomania sau diverse alte tipuri de papusi confectionate manual, obiecte din lut. Exista multe produse de calitate fabricate in Romania . 

Echipa magazinului online Made Romania ofera lucruri autohtone si simplifica in aceasta varianta, drumul destul de plin de intermediari, de la producatorul roman la client. Sunt totodata evitate si costurile aditionale. Exista o serie de obiecte realizate cu pasiune si suflet din panza sau lemn, ceramica si sticla si toate acestea, chiar exportate fiind, primesc de fiecare data aprecieri la expozitiile internationale si in magazine.

Foarte multi producatori din Romania aleg sa vanda doar in strainatate, deoarece este uneori dificil sa mentina activa prezenta in randul romanilor, tocmai din considerentul financiar amintit mai sus.

Prin Made Romania a fost stabilita o piata stabila, deschisa comenzilor de bunuri calitative la prima mana. Aceleasi produse pot fi gasite si la magazine de lux uneori, insa la alte preturi, uneori deloc prietenoase.  Exista chiar reduceri de pana la 70%, si totodata, primesti garantii din partea producatorului. Indiferent daca doresti sa achizitionezi un cadou pentru cei apropiati ori facilitezi doar actiunea aceasta pentru alte persoane, varianta directa este cea optima, cata vreme, calitatea este cazul sa fie apreciata. 

Cu drag, din Romania

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.