Momentul asta este unul unic, nu se va intoarce niciodata! Il putem pastra intr-o fotografie si ne putem incarca bateriile si geanta cu vise de fiecare data cand o privim.

Despre Gabriel Comanescu am aflat informatii frumoase.  Vorbim de un fotograf pasionat si energic, insa cu experienta si daruire pentru emotiile surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat. Pastreaza amintirile cu iubire, pozele fac parte din viata noastra, acorda respect oamenilor care iti daruiesc din universul propriu, timp si caldura sufleteasca.

Uneori se intampla sa simtim lucruri pe care nu le putem rosti, despre care nu putem sa gasim cuvintele potrivite. Cam asa este si in cazul fotografiilor. De cele mai multe ori, acestea transmit adevarata stare de spirit a persoanelor si totodata si naturaletea clipelor. Totul este trecator, singurul lucru universal valabil este adevarul. Adevarul despre ceea ce ne dorim ori despre ceea ce facem, adevarul despre cine suntem cu adevarat este cel care aduce intamplari sau oameni in viata noastra.

Fotograful Gabriel Comanescu este capabil sa imprime intr-o singura fotografie emotiile unor tineri casatoriti, aflati in fata altarului, a unui copil, in fata primului sau prieten necuvantator, a intregii familii la botezul unui prunc ori a bunicilor la primii pasi ai nepotului. Atunci cand vezi o fotografie, trebuie sa retraiesti de fiecare data aceeasi emotie pe care ai simtit-o in momentul in care a fost realizata.

Gabriel este fotograf si hair stylist, are o imaginatie bogata si pune la dispozitia celor interesati o gama intreaga de servicii, in diferite formate. Realizeaza fotografii pentru toate evenimente speciale din viata ta, de la cununia civila, cununia religioasa, botez, petreceri private, majorat, sau aniversarea casatoriei. De asemenea, daca te intereseaza fotografii pentru afacerea proprie, iti vine in ajutor cu o gama variata de formate, atat pentru materiale fizice, cat si pentru suporturi digitale. Vorbim de un fotograf flexibil, disponibil oricand pentru locatii alese de tine, insa poti opta si pentru sedinte foto in realizate in studio, dotat cu aparatura moderna, lumini, decoruri si masa de produs. De asemnea, partea de post-productie digitala intra in costul serviciilor. Alege cu inima si pastreaza intr-un album cu iubire momentele frumoase pe care le traiesti!

Pastreaza amintirile cu iubire

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.