Traim intamplarile din jur prin prisma a ceea ce este in interiorul nostru, prin modul in care suntem si in care alegem sa interpretam realitatea. Astfel, o persoana lenesa va simti ca primavara nu aduce nimic nou prin parfumul mugurilor si verdele revenirii la viata din iarba, cum altcineva poate sa vada toamna drept anotimpul tristetii, al vantului ori al ploii si nimic in plus.

Reversul acestor interpretari consta in bogatia de culori, in oferta de miresme pe care natura o aduce in dar. Alege sa oferi din ceea ce simti, oamenilor fata de care ai sentimente frumoase. Exista serviciul de livrare flori toamna . Floria vine in intampinarea ta si cand vine vorba de flori de toamna, chiar daca iei in calcul un buchet deja realizat ori preferi sa alegi tu florile. Un cosulet este mult mai intim atunci cand doresti sa trimiti toamna in dar iubitei, iar livrarea se face in doua ore si este disponibila in 130 de orase din Romania.

Exista un infinit de idei de aranjamente cu flori de toamna .

 Toamna din inima mea este una curioasa si vijelioasa in aceeasi masura, isi doreste sa poata fi accesata in trairi intense si in plimbari lungi pe aleile vreunui parc pictat in frunze multicolore.

In copilarie faceam buchete din acestea si le legam cu funde bogate, imi inchipuiam ca sunt o printesa, iar magia toamnei este cea care nu va rupe niciodata vraja implinirii listei mele cu vise.

Viata isi are un curs propriu, aducem in realitate fix ce meritam si ce suntem pregatiti sa traim. Si daca nu suntem, pana cand vom evita sa descoperim si sa ne lasam descoperiti? Care este masura pe care o utilizam atunci cand oferim sau primim si care e culoarea pe care alegem sa o dam fiecarei zile? Ma indrept catre un curcubeu.

Toamna din inima mea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.