In weekendul care tocmai a trecut, peste tot in oras mi-au iesit in cale nunti. Ca era vorba de mireasa in sine care cobora din vreo masina sau de toti nuntasii tocmai iesiti din biserica, situatia a fost clara. Am ajuns la concluzia ca cele mai multe nunti sunt organizate toamna. Nu stiu care este motivul acestei alegeri, insa am o intrebare: mirii aveau verigheta aur ? Ce este la moda in aceasta privinta?

Am citit intr-o revista de specialitate, faptul ca sunt foarte cautate verighetele din aur galben. Stiai de colectia de verighete La Rosa?

Exista unsprezece linii de verighete speciale, lucrate manual, cu detalii speciale. Poti alege perechea preferata din peste 1000 de modele de bijuterii pentru nunta. Casatoria reprezinta desavarsirea dragostei unui cuplu. Dragostea nu are uneori un limbaj utilizabil in cuvinte, ci unul care se simte, dincolo de distanta, in gesturi. Sunt lucruri pe care le simti probabil o data in viata si doar astfel, cu siguranta esti cumva determinat sa faci pasul catre casatorie. Pentru fiecare om, ziua nuntii este una speciala, exista sentimente unice aduse la suprafata, bucurie. Bijuteriile La Rosa sunt realizate de catre profesionisti si accentul este pus pe rafinamentul detaliilor de mai bine de 10 ani. Pentru ca tocmai despre acesta este vorba intr-o poveste de dragoste, despre detalii, despre esentele mici menite sa construiasca intregul. 

Am participat in urma cu ceva ani la Parada Mireselor din Bucuresti si am stat de vorba cu doamne casatorite de peste trezeci de ani. In glasul lor inca era resimtita emotia din ziua nuntii si am fost chiar impresionata de faptul ca pastrau si rochia de mireasa. Fiecare dintre noi isi are o menire pe acest pamant si un drum de facut si tocmai de aceea consider ca este important ca femeia sa nu isi uite feminitatea, cum barbatul ar trebui sa nu uite ca s-a nascut barbat si sa se comporte ca atare.

Toamna se numara nuntile

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.