Iti amintesti de filmul Eat Pray Love din 2010? Imbracate intr-o poveste frumoasa, adevarurile utilizate de regizor au fost unele universal valabile. Suntem ceea ce alegem sa fim, suntem ceea ce iubim, ce facem si ce mancam. Pentru toate care vin in viata noastra, bune sau mai putin bune, responsabilitatea ne apartine. Este mult mai usor de obicei sa proiectam insa vina pentru sentimentele neplacute pe care le traim ori pentru actiuni pe oamenii din jur. Sunt momente in care fiecare dintre noi alege sa vada paiul din ochii altui om, in locul barnei personale. 

Citeam un soi de poveste despre o doamna care urmarea din spatele geamului din sufragerie cum o alta femeie intinde rufe la uscat si de fiecare data era absolut neplacut surprinsa de gri-ul acestora, de cat de murdare ramaneau. Asta pana cand altcineva din casa a curatat geamurile si atunci rufele nu mai erau gri. Sa ne intoarcem la noi si la ce avem de facut, de schimbat, de iubit inainte de a judeca gratuit. Ce mananci? Cat sport faci? Cand ai mers ultima oara cu bicicleta si cand anume ai oferit dragoste si suport fara sa ceri in schimb ceva anume? Care iti sunt temerile si ce anume te face fericit?

Pentru sanatate, astazi recomand miere de manuka de la Planteea . Inlocuieste zaharul cu mierea si galagia cu pacea. Bucuria este la indemana oricui si consta in lucruri mici. E vorba de rasarituri, de frunze aramii si de parfum de liliac. 

Exista livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei. Planteea crede in puterea vindecatoare a naturii si in darurile pe care aceasta le ofera la fiecare pas.

Companie este romaneasca, are experienta indelungata pe piata produselor naturiste si pune la dispozitia clientilor o varietate de elemente, de la suplimente alimentare, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, produse destinate copiilor, chiar de intretinere si curatenie bio.

Orice schimbare incepe din vointa cu un prim pas. Curata ferestrele inimii tale!

Curata ferestrele inimii tale!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.