In orice tip de demers pe care il ai in minte, talentul nu este suficient. Ai nevoie de implicare, de cunostinte adecvate si de persoane de calitate in jurul tau.

Suntem diferiti, pe fiecare om il face fericit altceva, nevoile sunt diverse, tocmai de aceea este loc pe acest pamant pentru toata lumea.

In mediul de business este necesara implicarea, astfel, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Upetrom 1 Mai SA, cu sediul in orasul Ploiesti a reales pe Gabriel Comanescu pentru functia de administrator al societatii pentru perioada urmatorilor patru ani. A fost totodata aprobata desemnarea domnului Comanescu pentru a fi mandatar conventional pentru a reprezenta Upetrom 1 Mai SA cu ocazia semnarii actelor aditionale de prelungire a contractelor de mandate ce se vor incheia potrivit legii prezentei hotarari.  Deciziile societatii au fost aprobate in Monitorul Oficial.

Business-ul principal dezvoltat de Gabriel Valentin Comanescu este reprezentat de forajul marin. Activitatea este desfasurata prin intermediul a opt platforme, iar acestea fac parte din portofoliul Grup Servicii Petroliere.

Domnul Gabriel Comanescu este absolvent al Academiei Navale Mircea cel Batran si a ocupat un post de ofiter electrician in marina comerciala si de inginer electromecanic la Romline. A intrat in afacerile cu petrol in 1999 si a cumparat de la AVAS companiile de foraj pe uscat Foserco si Aquafor.

In industria chimica, pentru obtinerea de vopsele, medicamente, materiale plastice si in producerea carburantilor, petrolul si titeiul au o importanta majora.

Romania este bogata in petrol. Sunt continuate cercetarile in vederea descoperirii de noi zacaminte de petrol, prin a caror exploatare, industria petroliera sa fie dezvoltata.

 

Despre responsabilitate si implicare

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.