Exista diverse modalitati prin intermediul carora sa exprimi bucuria. Una dintre acestea consta in personalizarea de fotocarti si albume foto .  Paginile albumelor sunt cartonate si atat fotocartile, cat si albumele premium este recomandat sa fie pastrate in pozitie orizontala, la loc ferit de umiditate. Pentru momentul in care sunt rasfoite, acorda atentie si spala-te pe maini inainte, pentru a evita sa lasi pete de orice natura. De mentionat faptul ca daca ai in camera un umidificator este posibil sa afecteze hartia.

Celebook.ro te invata sa oferi bucuria. Albumele sunt imprimate pe hartie fotografica fin texturata, cu pagini cartonate de 1,2 mm grosime, iar fotocartile sunt imprimate pe hartie cretata 200 grame.

Exista o serie de promotii interesante si oricare utilizator al carui calculator permite deschiderea unui browser, poate lucra in editorul foto. Exista varianta utilizarii unui sablon pentru a aranja pozele pe pagini, inainte de a incepe editarea. In Editorul Foto gasesti o serie de sabloane care sa te inspire, iar acestea pot fi ulterior ajustate printr-o simpla apasare a butonului customize, aflat in coltul din drepta jos din Editor.

Insa, editarea este permisa in oricare alt program doresti, insa ai grija sa pastrezi dimensiunile impuse si sa salvezi fisierele in formatul corect. Urmeaza incarcarea acestora in Editorul online si le adaugi ca fundal pe o singura pagina ori ca fundal pe doua pagini. 

Bucuria celor fata de care ai sentimente inseamna bucuria ta, iar ceea ce oferi in aceasta lume se intoarce de fiecare data. Pastreaza-ti inima deschisa si mintea limpede! Uita-te in jur si multumeste pentru ceea ce ai, pentru toate lucrurile frumoase si pentru toate momentele in care poti sa zambesti alaturi de oamenii pe care ii iubesti.

La brat cu bucuria

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.