Casa in care traiesti este paradisul tau. Dincolo de orice excursie, de orice lectie de la scoala, haina sau de aroma preferata a cafelei, se afla confortul pe care il ai acasa, sentimentul de siguranta si pace. Stiu ca un apartament ori o casa nu se fac peste noapte si mai stiu cat de importante sunt detaliile sau obiectele pe care le alegi pentru amenajare sau design, asa cum am invatat ca a imbina utilitatea, calitatea si modul in care un obiect anume arata, reprezinta o arta. 

Ieri, asteptanad un autobuz, in statie, am aflat chiar de cum poti comanda online lavoare de baie . Cumva ma incanta sa aflu ca oamenii sunt preocupati de lucruri practice, asa cum ma bucura ideea ca mult mai multe persoane fac achizitii online. Eu una prefer acest tip de cumparaturi, salvez timp si am intotdeauna garantiile dorite. 

Tu stai singur? Locuiesti cu parintii? Doresti sa schimbi anumite obiecte in casa, chiar in baie. A, cum alegi lavoarul pentru baie ? Ai in calcul anumite criterii? 

Piastrelle ofera materiale pentru finisaje in constructii si amenajari interioare, are o retea proprie de retail si depozite in mai multe orase si concept store-uri aprovizionate cu ultimele noutati in domeniu, o flota de mijloace de transport ce deserveste intreaga Romanie si o echipa profesionista de peste 100 de oameni pregatiti in domeniu. Obiectele sunt selectate cu atentie, de la producatorii cu traditie din lume, astfel incat sa fie aduse produse cu design deosebit, de calitate, fiind urmarita mereu evolutia in materie de tehnologie si design in domeniul amenajarilor interioare.

Piastrelle are parteneriate cu firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, arhitecti si interior designeri in Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Lugoj si Iasi.

Casa in care locuiesti, indiferent daca este mica sau spatioasa, reprezinta paradisul in care iti incarci bateriile. Pastreaza locul curat si alege obiecte de calitate si cu un design atragator.

Pentru casa ta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.