Cand spunem vacanta spunem soare stralucitor si piele bronzata. Ne-am obisnuit sa asociem vacanta la mare cu un numar cat mai mic de produse cosmetice folosite pentru machiaj.

Insa, chiar si asa, nu putem pleca in vacanta fara un minim necesar de produse de machiaj, cu care vom echipa geanta make-up, absolut obligatorie in orice loc.

Machiajul elementar in vacanta

Nimeni niciodata nu ar trebui sa plece in concediu fara o baza de ten, fie ca este un fond de ten sau o crema BB, insa toate acestea pot fi transportate si depozitate cu usurinta in geanta make-up.

Trebuie sa recunoastem ca nu suntem toate inzestrate cu un pigment usor de bronzat, iar cel mai adesea primele doua zile de plaja se vor incheia cu un nas rosu, lucru care nu este deloc placut.

Solutia salvatoare care va da o culoare unitara si frumoasa tenului si va ascunde zonele arse de soare consta in fondul de ten. Alegeti o nuanta mai inchisa comparativ cu cea pe care o folositi in mod obisnuit. Daca nu doriti un machiaj foarte puternic, alegeti un fond de ten cu o putere de acoperire mai mica.

Pentru imperfectiuni, chiar si in vacanta este indispensabil un baton anticearcan.
Pudra pulbere, de asemenea, este un must have, fie ca o folositi peste fondul de ten sau pur si simplu cu o crema hidratanta sau cu un BB cream. Toate aceste produse cosmetice pot fi organizate cu usurinta intr-o geanta de make-up.

Tot pentru machiajul tenului, daca va doriti sa atrageti toate privirile si in vacanta, nu plecati de acasa fara sa luati si un blush intr-o nuanta roze, putin mai intens decat cel folosit in mod obisnuit, un produs bronzant (baton, pudra sau blush) si un highlighter cu reflexe aurii.

Pentru pleoape, in vacanta este recomandabil sa incercati cateva nuante de bronz si auriu, care arata fantastic pe pielea bronzata, iar pentru ca veti folosi cu siguranta mai multe creme care vor face tenul mai gras decat de obicei, nu ezitati sa folositi si primerul pentru pleoape, care va fixa machiajul mai bine.

Pentru rujuri regula celor trei se aplica perfect pentru vacanta: un nude, un rosu si un ruj in orice alta culoare, care credeti ca va avantajeaza cel mai bine. Veti folosi cu siguranta nude-ul pe perioada zilei si chiar la plaja pentru a proteja buzele, iar cele colorate vor fi alegerea ideala pentru seara.

Accesorii ideale in geanta de make-up

Ce ar fi geanta make-up fara pensule? Nu vom exagera, insa nu putem pleca in vacanta fara sa ne „inarmam” cu pensula pentru fond de ten, pensula pentru pudra, cea pentru blush si pensula pentru pleoape. Daca aveti nevoie sa insistati la sprancene, luati in trusa si pensula subtire pentru acestea.

Nu lasati acasa sprayul cu apa termala, demachiantul si o crema intens hidratanta. Ideal ar fi sa folositi una pentru noapte, pentru ca ziua aveti crema de plaja cu factor de protectie solara (varianta speciala pentru fata, desigur), care isi va face treaba cu prisosinta.

10 must have-uri in Geanta de Make-up

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.