Cele mai întâlnite probleme ale scalpului sunt căderea părului,  mătreața si varfurile despicate. Pentru a alege cel mai bun tratament pentru par este necesară cunoașterea cauzelor problemelor, de aceea vizita la medicul dermatolog este foarte importantă. Noul tratament Londa Professional te asteapta pe Esteto cu o gamă largă de tratamente pentru a redobândi un păr suplu și strălucitor si foarte puternic.

Distrugerea parului poate proveni din urmatoarele cauze:

–        executari fregvente ale permanentului si executarea  necorespunzatoare a lui;

–    spalatul parului cu un produs necorespunzator sau decolorarea parului cu o concentratie prea puternica a apei oxigenate;

In acest caz datoria fiecarei femei este de a contribui prin tratamente corespunzatoare la regenerarea parului. Clatirea curativa, produsele si substantele nutritive imbunatatesc starea parului, intarindu-l. Tratamentele pentru par pot inlatura partial urmarile unui astfel de comportament si pot repara parul insa numai pentru un anumit timp.

Masca tratament cu ulei de argan – Londa Professional Velvet Oil treatment 750 ml, ce are la baza formula imbogatita cu ulei nobil de argan si vitamine, ingrijeste delicat si confera instant energie parului. Hraneste si imbunatateste excelent moliciunea firului, hidrateaza si reda imediat parului validitatea si un luciu natural si sanatos, lasandu-l vizibil reinsufletit si cu un aspect tineresc.

Pentru a se executa un tratament corect cu masca tratament cu ulei de argan – Londa Professional Velvet , este necesar sa se spele parul . Masca se aplica pe intreaga suprafata a parului (radacina, lungime si varf). Dupa aceasta operatie se face un usor masaj al pielii capului si al parului in asa fel ca fiecare fir de par (mai ales cel distrus) sa primeasca materia hranitoare necesara regenerarii sale. Se aplica pe parul umed, proaspat spalat. Se maseaza parul circa 10  – 15 minute. Dupa expirarea acestui timp se limpezeste parul (fara a-l spala) cu usoare miscari de masaj.

Limpezirea trebuie facuta pana cand se elimina intreaga cantintate de masca – tratament si apa care se scurge din par este complet curata. La terminarea limpezirii nu se adauga nici un fel de produs acid sau otet. Tratamentul trebuie folosit la fiecare spalare. Dupa executarea unui astfel de tratament se observa ca parul devine mai sanatos si se regenereaza.

Mai este cineva care inca nu-l foloseste? Nu-mi vine sa cred!

Solutia pentru un par frumos

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.