Sunt zile in care zburam fara vreun efort pe culmile inspiratiei si toate activitatile pe care ni le propunem se leaga de la sine si alte zile in care, indiferent ce am face, parca nimic din planurile pe care le-am pus pe hartie nu vor sa devina realitate.

Tuturor ni se intampla. Fie ca e vreo zi de marti sau pisica neagra ne-a calcat prin fata, fie ca este cazul sa purtam din seria de amulete argint pe cea potrivita sau dimineata, cand plecam de acasa, ar fi cazul sa ne setam clar intentiile, fiecare dintre noi foloseste alt sistem atunci cand vine vorba de superstitii.

Amuletele sunt obiecte mici, carora superstitiile vechi le atribuie puteri magice, astfel incat sa aduca noroc detinatorului si sa il protejeze totodata de influentele negative. Egiptenii considerau ca apara impotriva bolilor si aduc lumina pe drumul de dincolo de viata. Erau purtate la gat, alaturi de coliere, drept cercei sau bratari. Foarte interesant am gasit faptul ca, o amuleta din fildes de mamut a fost descoperita pe teritoriul Republicii Moldova, intr-o grota.

Tu ce tip de amuleta porti? De unde ai achizitionat-o? Ce material preferi sa contina?

Uneori, in diminetile de iarna, am senzatia ca frigul nu se mai sfarseste, iar primavara nu va sa vina candva, asa cum uneori obosita fiind, seara, pe drumul de intoarcere catre casa, ma gandesc la faptul ca este unul fara final si nu am sa mai ajung vreodata in patul cald. De fiecare data insa, imi vine in minte ca indiferent de activitate, exista momentul cand se pune punct. Si imi strang in palma amuleta pe care o port la gat, cata vreme cer curaj si rabdare. Poate tu ai nevoie de altceva in acest moment. Vine un examen important in viata ta? Doresti sa iti imbunatatesti relatiile cu anumiti oameni? Crezi ca mai mult timp liber te-ar ajuta sa iti rezolvi problemele? Ce anume iti este necesar si ce anume lipseste din inima ta? Sunt solutii pentru orice iti doresti, cata vreme actionezi.

De ce anume ai nevoie?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.