Avem un corp fizic de care este cazul sa avem grija. Traim cu noi insine, inainte de a iesi pe strada, inainte de a merge la job sau la teatru, inainte sa invatam sa impartim, este cazul sa fim egoisti. Egoisti in a oferi mintii, sufletului si corpului, ceea ce ne este util, ce simtim.

Cum poti sa iubesti pe altcineva daca nu te iubesti intai pe tine insati? Cum poti sa oferi grija sau compasiune, cum poti sa ierti sau sa accepti, cata vreme tu insati nu te placi, nu te ingrijesti si nu te accepti?

Totul porneste din minte spun unii, pe cand exista alte persoane care vorbesc de faptul ca in viata totul este despre iubire. Indiferent care este adevarul tau, si ganduri si sentimente se rasfrang asupra corpului fizic. Fa sport ca sa iti eliberezi minte, creierul sa fie oxigenat si inima usoara. Consuma alimente proaspete, pastrate in conditii sigure si citeste intotdeauna etichetele de pe produsele pe care le achizitionezi. Nu te bucura neaparat ca sunt ieftine, invata sa alegi calitatea in locul cantitatii. Apropos, stiai ca exista un utilaj de facut cutii pentru legume fructe?

Tehno Trends SRL este importatorul unic in Romania si Republica Moldova a produselor de ambalat SACMI PACKAGING spa si GIANCOL spa, firme de origine italiana recunoscute la nivel international.

Tie ce anume iti place sa consumi si de unde iti faci achizitiile pentru mesele zilnice? Cumperi din piata de la producatori ori de la magazinele mari? Incerci sa afli sursa de provenienta a alimentelor preferate sau acest fapt nu are relevanta? Cat de des consumi legume si fructe intr-o saptamana? Gatesti? Ce importanta dai alimentatiei pe o scara de pana la zece? 

Modalitatea in care sunt pastrate fructele si legumele, felul in care sunt transportate sunt la fel de concludente pentru calitatea acestora, precum cultivarea sau recoltarea lor. Alimentatia reprezinta sursa de energie a organismului.

Ce meniu ai pentru acesta zi? Cat de mult petreci pentru a te informa cu privire la un mod de viata sanatos? Cum te simti acum?

Ce importanta dai alimentatiei pe o scara de pana la zece?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.