Dacă vrei să tipărești cărți de vizită, invitații de nuntă, pliante promoționale, postere, broșuri sau chiar cărți în tiraje mici ori mari, trebuie să colaborezi cu Tipografia Global Print București. La tipografie obții toate informațiile necesare asupra calității finale a produsului pe care ți-l dorești, asupra hârtiei sau cartonului necesar astfel incat să arate fantastic. Afli ce oferte se pot face și ce beneficii îți aduce un anumit fel de tipărire sau un altul. Pentru că o tipografie este locul de unde mesajul tău către lume capătă forță, intensitate și viteză.

Lansează-te din tipografie
Tipografia este rampa de lansare a mesajului scris. Revoluția și evoluția gândirii umane a început odată cu inventarea tiparului. E destul de greu să-ți imaginezi o lume din care materialele tipărite lipseau cu desăvârșire însă acea perioadă a existat. Astăzi când ești înconjurat din toate direcțiile de cataloage colorate, afișe, postere, reviste lucioase, cărți de tot felul, e foarte ușor să treci cu vederea munca și timpul investit pentru crearea lor. E și mai ușor să treci cu vederea că toate provin dintr-un loc minunat numit tipografie.

Colaborează cu o tipografie
Probabil că și tu ai creat cu migală un poster sau un pliant pe calculator. Ai ales culori atractive, cel mai creativ design de care ai fost în stare, ai așezat fiecare literă în formatul potrivit. Munca ta n-a devenit reală până când nu te-ai întors cu brațele pline de culoare și miros de cerneală proaspătă de la tipar. Acolo ai atins posterul, te-ai uitat cu atenție la el și ai realizat că înseamnă o colaborare reușită dintre creativitatea ta și dedicarea celor de la tipografie.

Alege-ți tipografia
Tipografiile au personalitatea oamenilor care lucrează în ele. Simți că vei avea o colaborare frumoasă de cum intri pe ușă. Aerul vibrează de intensitatea efortului depus pentru ca fiecare produs tipărit să iasă la timp, să arate perfect și să încânte clienții care l-au comandat. Dacă ai norocul să-ți găsești tipografia ar fi bine să o păstrezi pentru cât mai mult timp. În prea puține cazuri se întâmplă potrivirea perfectă de caracter dintre tine și un astfel de loc. Acolo unde orice întrebare primește un răspuns amabil, clar, pe înțelesul tău, iar oferta este mereu variată, actualizată, pentru ca tu să fii pe deplin mulțumit, acolo este tipografia în care vrei să-ți vezi pentru prima dată produsele prețioase prinzând contur.
Nu te mulțumi cu servicii prezentate în grabă dintr-un catalog și cu oferte explicate pe jumătate, oferte pe care nu le înțelegi. Colaborează cu o tipografie care te face să te simți special. Pentru că tu ești special și produsul tău este unic. Dacă tu și tipografia nu sunteți pe aceeași lungime de undă lucrurile, vor lua rapid o întorsătură neplăcută. Sigur nu vrei asta. Îți dorești produsele pe care ți le dorești, în formatul specificat, realizate la timp și la standardele cele mai înalte de calitate? Stabilește o întâlnire la tipografie și expune-ți doleanțele. Dacă sunt dispuși să te asculte ai câștigat un colaborator de nădejde. Succes!

Când și de ce trebuie să mergi la tipografie?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.