Fie că te-ai gândit la faptul că locuința ta are nevoie de renovare, fie că ai vrea să-ți construiești o casă nouă, ai nevoie de materie primă de calitate. Pentru a finaliza cu succes lucrarea efectuată, ar trebui să-ți orientezi atenția către principalele componente ale clădirii, iar una dintre cele mai importante este, fără îndoială, acoperișul.

Cum poți face cea mai bună alegere în materie de acoperișuri?
Așa cum am menționat mai sus, fără o structură bine definită a acoperișului, nu putem avea o lucrare desăvârșită. De aceea, contează să ne documentăm foarte bine înainte de procesul de selecție. Astfel că, în funcție de bugetul stabilit și de preferințele tale, ai posibilitatea de a alege dintre mai mulți producători de țiglă metalică în cazul în care ai hotărât ca acesta să fie materialul pe care să-l utilizezi în ceea ce privește montajul acoperișului.
Dacă vei alege un producător de țiglă metalică de calitate, te vei putea bucura de multiple beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.
Marca Umbrella se înscrie în categoria celor mai avantajoase modele de țiglă metalică pentru acoperișuri existente la ora actuală pe piață. Printre beneficiile pe care le numără această materie primă se regăsesc:
➢ Utilizarea unui oțel de duritate înaltă de tipul SSAB, testat în condițiile aprige din Scandinavia;
➢ Tehnologia patentată bio GrenCoat prezentă în structura panoului de țiglă;
➢ Inovația sistemului de îmbinare – module ambutisate pentru suprapunerea și îmbinarea perfectă a patru panouri;
➢ Etanșeitate și aspect uniform – îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă metalică asigură acoperișului un aspect estetic, dar și o rezistență timp îndelungat.

Tipuri de țiglă metalică
Dacă te-ai gândit deja că țigla metalică ar fi cea mai potrivită materie primă pentru acoperișul tău, poți opta pentru oricare din cele două variante:
Țigla metalică clasică – un produs standard care poate avea lungimea maximă de 4230 mm – echivalentul a două module – disponibilă în diferite grosimi, tipuri de acoperiri, texturi și culori
Țigla metalică cu prinderi ascunse (dublu modulară) – acest produs are un sistem modular inovativ ce constă într-o fixare perfectă prin intermediul îmbinării perfecte a panourilor. De asemenea, are avantajul că poate fi manevrată cu ușurință pe tot parcursul montajului. În plus, are nevoie de un spațiu de depozitare destul de redus (=180 m2). De altfel, etanșeitatea și uniformitatea sunt atribute esențiale care arată calitatea superioară a produsului finit. Un alt aspect semnificativ care ilustrează avantajul utilizării sale rezidă în siguranța lucrului cu panouri de țiglă metalică dublu-modulară.

Ce costuri poate avea țigla metalică
Fără îndoială că înainte de a cumpăra materialele, nu strică să inspectezi piața și în acest fel să afli care sunt prețurile existente. Pentru mai multe informații, ar fi recomandat să contactezi un producător de țiglă, iar acesta îți va transmite care este suma exactă. În general, nu există costuri fixe când vine vorba de instalarea unui astfel de sistem de învelitoare, de aceea pentru a aprecia corect, sunt necesare anumite date suficiente referitoare la lucrarea ce urmează a fi efectuată.

Ce atribute ale calității sunt necesare pentru un acoperiș durabil

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.