In ultima vreme tot mai multe persoane au inceput sa aprecieze siguranta oferita de un sistem supraveghere video. S-a constatat ca siguranta a inceput sa fie primordiala pe lista fiecarei persoane, motiv pentru care fiecare proprietar de case, firme sau alte bunuri valoroase instalaeaza camere de supraveghere.

Aici exista mai multe tipuri de sisteme supraveghere in functie de nevoile fiecarei persoane si de mai multe considerente tehnice.
Cele doua mari categorii in care poate fi gasit un sistem de supraveghere sunt de interior si de exterior.

Un sistem de supraveghere pentru exterior este destinat asa cum spune si denumirea sa pentru utilizarea in exteriorul locuintei. Se foloseste pentru amplasarea in aer liber, in mod special pe exteriorul caselor, pe stalpi, in parcari sau in locurile de joaca si pe strazi. Scopul acestor sisteme este de a survola si monitoriza exteriorul. Sunt diferite motive pentru care o persoana ar putea sa opteze pentru sisteme de supraveghere exterioare. Aceste sisteme ii ajuta pe proprietari sa ofere probe organelor legii atunci cand apar probleme cu bunurile lor cauzate de acte de vandalism sau de alte cauze. Cele mai bune camere pot surprinde chiar si fata vinovatului.
Sistemele pentru exterior ar trebui sa fie rezistente in primul rand la conditiile meteorologice la care sunt supuse. De aceea, un prim aspect ce trebuie verificat este rezistenta la contactul cu apa. Chiar si atunci cand sistemul de supraveghere pare ca este protejat de intemperii fiind amplasat strategic sub o streasina de exemplu, este doar o impresie. In realitate, vantul poate duce ploaia oblic catre peretii cladirii moment in care acoperisul nu va mai putea proteja sistemul de supraveghere.

Un alt aspect important este acuitatea camerelor utilizate. Acestea trebuie sa vada imaginile atat noaptea cat si ziua altfel nu isi vor face treaba. Tu de ce tip de sistem de supraveghere ai nevoie?

Cum se aleg sistemele de supraveghere video?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.