Viata este imprevizibila si trebuie acceptata cu bune si cu rele. Evenimentele sunt si frumoase, insa si triste si trebuie luat totul asa cum vine.

Cel mai trist eveniment din existenta fiecaruia dintre noi este decesul unei persoane dragi. Este un lucru extrem de dureros. Birocratia si obiceiurile fac ca intreg procesul, greu de suportat oricum pentru familie, sa transforme aceasta experienta in ceva aproape grotesc. Probabil cel mai dificil este atunci cand decesul unei rude sau prieten survine intr-o tara straina. Am avut o cunostinta care a trait un astfel de eveniment nefericit si era disperata pentru ca nu stia ce sa faca. Era vorba despre o ruda foarte apropiata care decedase intr-un cumplit accident rutier in Germania. Cunostinta mea era ingrozita de toate povestile pe care le vazuse la stiri despre cat de dificil este sa aduci un decedat din alta tara. Acte peste acte, bani, stres! Nu stia incotro sa o ia si la cine sa apeleze. M-am oferit sa o ajut. Ii era si asa destul de greu sa treaca peste tragedie. Am inceput sa caut pe internet informatii despre cum poti sa aduci mai usor pe cineva in tara si, bineinteles, cu costuri reduse. Indiferent ca esti o persoana care are un venit bun sau saraca, un astfel de eveniment nefericit costa. Si, intotdeuna astfel de lucruri sunt total imprevizibile.

Tot cautand pe internet, am gasit pe cei de la Repatriere-Romania. Am intrat sa vad despre ce este vorba. Nu mi-a venit sa cred atunci cand am vazut ca pot oferi si repatrieri decedati Germania. Este o firma ce ofera transport funerar international la orice ora si in orice zi. Preturile sunt mai mult decat decente si se ocupa ei de tot. Este o firma care empatizeaza cu familia celui decedat, deoarece este inteleasa durerea apropiatilor in astfel de momente. De aceea ofera servicii complete. I-am spus cunstintei mele. Astfel, tot ce a trebuit sa faca a fost sa intre pe site si sa completeze un formular unde a solicitat o oferta de pret. In functie de dorintele pe care familia le are, cei de la firma iti calculeaza un pret. Tipul de masina, modelul sicirului, hainele, absolut totul poate fi ales in conformitate cu ceea ce doriti si pe baza bugetului de care dispuneti. Ce i-au pus la dispozitie cei de la Repatriere-Romania?
In primul rand intocmirea, revizuirea si asigurarea ca dosarul de repatriere este conform si complet. Cum spuneam mai sus, birocratia este destul de completa in astfel de cazuri si, de aceea, firma a ales sa ofere acest serviciu familiilor indoliate.
In al doilea rand este asigurat transportul funerar al decedatului cu masini speciale din orice loc al Germaniei.
De asemenea, sicriul este pus la dispozitie de firma precum si trusoul pentru inmormantare exact asa cum este comandat de catre familie. Repatriere-Romania asigura si toaletarea decedatului.

Este o firma excelenta pentru astfel de situatii. Cunostinta mea a fost scutita de mult stres si batai de cap. Ruda i-a fost adusa in tara in conditii optime, fara incidente. Repatriere-Romania este mai mult decat o firma de transport funerar. E un prieten care poate sa te sprijine in momente grele.

Un sprijin in clipe grele

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.