Chiar daca iarna pare ca nu vrea sa plece de la noi, totusi calendarul ne arata doar cateva saptamani pana la sarbatorile Pascale. Indiferent de vreme trebuie sa fim pregatiti, la fel ca in fiecare an, cu cadouri potrivite pentru angajati si parteneri. Ca manager sau director de companie ai acest angajament, de a le oferi persoanelor care ti-au fost alaturi si te-au ajutat, cadouri in semn de recunostinta pentru eforturile depuse.

 Te-ai gandit ce alegi anul acesta? Crezi ca alegerile pe care le-ai facut anul trecut au fost suficient de inspirate? Ai citit multumirea si bucuria pe chipurile oamenilor? Cu ocazia sarbatorilor de anul acesta poti alege cosuri pentru Paste de la Debonaire, cu o gama larga de produse premium chiar si pentru cele mai rafinate gusturi.

Cosurile pentru Paste de la Debonaire sunt special create pentru segmentul corporate, pentru a fi oferite angajatilor, partenerilor sau altor persoane care au contribuit la buna desfasurare a activitatii companiei tale. Ce se gaseste in aceste cosuri? Ei bine, continutul difera de la un cos la altul, insa vei putea gasi o varietate de dulciuri de calitate superioara, bauturi fine, cafea, ceai, produse traditionale, produse de patiserie de la cei mai mari producatori din lume, dar si diferite sortimente din mult apreciata ciocolata belgiana. Pentru un rezultat cu adevarat surprinzator, aceste cosuri pentru Paste sunt ambalate cu bun gust, intr-un mod cat mai creativ.

Dedicate corporatiilor, un alt avantaj al acestor cosuri cadou pentru Paste de la Debonaire consta in faptul ca sunt deductibile fiscal. Astfel, le vei putea adauga pe lista cheltuielilor, iar ulterior, acestea vor putea fi decontate. Astfel ca, in timp ce ai ales cadouri inspirate pentru angajati si parteneri te vei scapa si de grijiile legate de partea financiara.

Cu produse dintre cele mai alese, oricine se va bucura sa primeasca un astfel de cos cu bunatati. In magazinul Debonaire gasesti o gama larga de cosuri cadou pentru Paste. Alege modelul potrivit pentru tine in functie de continut si comanda din timp cadourile pentru Paste:

 
Cosuri pentru Paste – alegerea ideala in materie de cadouri

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.