Inainte de toate frumusetea evenimentului, nunta este un factor de stresa care ne epuizeaza si care ne face sa ne pierdem rabdarea la un moment dat. In ciuda faptului ca nunta trebuie sa fie cel mai frumos eveniment din viata, inainte de aceasta zi exista foarte mult stres, griji si nervi, asa ca, este bine sa stiti care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati inainte de a planifica nunta. Iata un ghid care te va ajuta sa te organizezi bine:

Daca mai ai inca un an pana la nunta, primul pas este sa va anuntati familiile, rudele aproape si persoanele care vor avea nevoie de timp pentru a se pregati. Aceste persoane nu doar ca se pregatesc, ci pot fi implicate in organizarea evenimentului.

Stabileste data in care va avea lor evenimentul, insa tine cont si de faptul ca restaurantul nuntii poate sa aiba rezervare in data pe care ai ales-o tu si sa ofere meniuri nunta pe placul vostru. Inspira-te dupa anotimpul preferat, ziu ade nastere a unuia dintre voi sau va puteti alege o zi din an care va fi toata viata ziua voastra.

Apoi, cununia religioasa probabil ca va fi unul din cele mai frumoase clipe pe care le vei vreodatam asa ca, nu te sfii sa alegi ca acest lucru sa se intample exact acolo unde iti doresti. Stabileste totusi cu preotul data si ora la care iti doresti sa aiba loc ceremonia religioasa.
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa cautati un restaurant pentru nunta in Bucuresti sau in orasul natal. Daca mai aveti aproximativ o jumatate de an pana la nunta ar fi momentul sa va alegeti parintii spirituali. Tot cam in aceasta perioada ar trebui sa cauti rochia de mireasa, in cazul in care nu esti la dieta sau insarcinata. Si costumul de ginere poate fi cumparat inainte sau chiar cu cateva saptamani inainte de nunta, insa, ar fi bine sa alegi vestimentatia cu jumatate de an inainte pentru a evita stresul de pe ultima suta de metri.

Gandeste-te la cine vor fi martori la cununia civila si cauta actele necesare pentru cununia civila si pentru cea religioasa. Tot in acest moment ar fi bine sa discuti déjà cu cameramanul si fotograful de la nunta ta, asta daca nu ai facut-o inca. Tine cont ca nunta trebuie sa fie filmata de un cameraman profesionist, asa ca nu risca sa lasi aceasta sarcina pe ultima suta de metri.
Cand mai aveti cateva luni pana la nunta ar trebui sa va alegeti invitatiile. Invitatiile va vor reprezenta, asa ca, ar fi bines a alegeti cu atentie modelul dorit, astfel incat sa va ramana timp sa le impartiti.

Spre final mergeti sa cumparati verighetele si aveti grija sa alegeti cel mai reprezentativ model. Aceste verighete vor fi pe degetele voastre intreaga viata, asa ca, merita sa faceti o investitie in lucruri de calitate.

Cum planifici perfect o nunta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.