Sunt oameni pe langa care trecem zilnic, zeci de oameni, sute de oameni alaturi de care mergem o bucata din drumul cate job sau scoala, catre magazinul preferat ori catre vreo petrecere. Trecem strada aflandu-ne intr-un grup mare de necunoscuti, zambim la aceleasi filme hazlii de pe net, asemeni altor zeci de mii de necunoscuti aflati in toata lumea. Avem preferinte culinare mai mult ori mai putin deosebite fata de ale familiei, insa cu siguranta, undeva pe pamantul acesta mare, cuiva i-ar face o deosebita placere sa ni se alature la masa. 

Cautam un anumit model de ceas, de rochie ori camasa, dorim numerele de la masina sa fie fosforescente, iar vacanta planificata unicat, vrem stele colorate pe tavanul dormitorului si numai alimente dulci, cata vreme covorul din sufragerie este musai sa fie verde cu imprimeu cu pisici. Suntem atat de diferiti, atat de multi, alegerile sunt infinite. Si totusi ce atrage un anumit tip de oameni in viata noastra? Ce ii determina pe unii sa ramana mai mult, sa se transforme in trandafiri nemuritori in inimile noastre si care este mecanismul care ii indeparteaza pe altii? Ti s-a intamplat sa admiri o anumita persoana in mod deosebit, sa ii doresti prietenia, dar sa nu gasesti o cale de comunicare corecta si sanatoasa cu aceasta?

Pentru toti oamenii pe care ii ai in jurul tau, pe care ii admiri sau carora doresti sa le faci o bucurie, gasesti trandafiri nemuritori de la Maison d’Or. O vorba spune ca ramai de la persoanele cu care ai petrecut o zi, o luna sau un an, cu modul in care acestia te-au facut sa te simti, cu atentia pe care ti-au acordat-o ori cu respectul, cu sprijinul moral ori clipele de bucurie pe care le-ati impartit. Bucuria este nemuritoare, asemeni recunostintei si cu siguranta in lumea asta mare exista un om ori mai multi chiar pentru care sa fi o amintire frumoasa, pentru ca frumusetea si seninatatea sunt nemuritoare, asemeni trandafirilor criogenati. Doar cel care cauta, va gasi…

Oameni, afinitati si trandafiri nemuritori

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.