Bebelusul este prioritatea oricarui parinte, are nevoie de dragoste si de atentie. Mama este  persoana care are grija ca cel mic sa fie bine ingrijit si hranit. Alaptatul este recomandat, insa, in multe cazuri, acest lucru nu este posibil. Fie ca este vorba de o problema medicala grava sau, din cauza stresului, laptele mamei este insuficient si multi parinti au griji si batai de cap. In acest caz se apeleaza la hranirea artificiala. Copilului ii va fi dat lapte la biberon drept masa completa sau pentru suplimentare, in functie de caz.

La ora actuala, laptele recomandat de mamici, insa si de medici, este Topfer.

Acest lapte praf Topfer este produs in Germania inca din 1911. La inceput, fabrica lui Max Topfer a avut sediul in Leipzig si laptele praf era destinat exclusiv in scop terapeutic. Avand o cerere foarte mare, Max Topfer  a inceput sa produca lapte praf destinat tuturor copiilor ce nu puteau fi alaptati pe cale naturala. Pentru a ajunge la o formula cat mai apropiata de laptele matern, producatorul a inceput o stransa colaborare cu specialisti si medici pediatri. Fiind constinent de faptul ca laptele de vaca ce urma sa fie procesat pentru fabricarea produsului Topfer trebuia sa fie de cea mai buna calitate, nealterat de pesticidele din furaje si hormonii artificiali consumati de vite, fondatorul a mutat fabrica in Alpi, in zona cunscuta sub numele de Allgau. Aici sunt pasuni verzi, ape nepoluate si un aer cat se poate de curat, lucru verificat periodic de specialisti si cercetatori. Astfel, Topfer si-a castigat un renume la scara mondiala, laptele praf incepand sa fie comercializat in Europa, Asia si America. 

Deoarece formula sa este una aproape perfecta, toti parinti care si-au hranit copiii cu acest lapte praf sunt multumiti. In compozitia laptelui Topfer exista un numar impresionant de vitamine, minerale, proteine si oligoelemente esentiale pentru o dezvoltare armonioasa a sugarilor. In plus, formula a fost imbunatatita cu 4 Bifidoculturi si acizi grasi de Omega 3 si Omega 6. In mod normal, toate elementele de mai sus se regasesc in laptele mamei. Pentru micutii hraniti artificial, laptele Topfer a creat aceasta formula fantastica pentru ca ei sa nu fie privati de tot ce este necesar si hranitor.

Mamicile din Romania, achizitioneaza acest lapte praf de la Bebelusultau.ro, deoarece aici il gasesc la cel mai mic pret de pe piata. In plus, de pe site, pot achizitiona si alte produse de la Topfer cum ar fi cereale sau produse de ingrijire pentru cei mici.

Recomandat de mamici

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.