Alergam de luni pana vineri intr-un ritm nebun, schimbam stari de spirit si camasi, plecam fruntea cand suntem prea obositi si nu facem fata evenimentelor, comandam mancare desi avem prea multa in frigider si fugim de dragoste de frica facturilor neplatite la timp, de teama task-urilor care se vor a fi rezolvate.

Cautam umbrela in cuierul special amenajat cand se anunta vreo ploaie, desi umbrela este uitata din primavara trecuta intr-un colt de canapea al cafenelei preferate. Nu avem de unde sa mai stim si asta, pentru ca nici la cafeneaua aceea parfumata nu am mai calcat de mult. Iubim in gand, furam zambete in autobuze, singuratatea noptilor muncite e alinata doar de fosnetul foilor de pe birou si pana si pisica prefera sa stea mai mult prin vecini sau pe strazi decat acasa, cu noi, in putinul timp pe care il petrecem constienti de ceea ce se afla cu adevarat in jur. Si totusi? Cum iubesti? Cum daruiesti? Cand iti amintesti de tine si de oamenii dragi tie? Cum iti amintesti de zile de nastere ale oamenilor din familie sau de la job si care este solutia sa le arati respectul si consideratia pe care le-o porti, chiar daca viata ta este un haos destinat muncii? Solutia consta in livrare flori la domiciliu la preturi avantajoase. Livreaza fericire si zambete, pentru ca doar daruind, ai sa dobandesti.

Floraria Maison D’Or ofera livrare gratuita in Bucuresti in termen de doua ore de la comanda, prin intermediul curierilor proprii. Exista posibilitatea sa primesti o fotografie cu florile alese si ai totodata si o felicitare de lux inclusa. Viata inseamna clipe petrecute alaturi de oameni dragi, mangaieri si zambete, nu doar munca. Livreaza fericire!

Livreaza fericire

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.