În sfârșit a sosit și sezonul estival mult așteptat deopotrivă atât de către cei mari, cât și de către cei mici. Atunci când mergem la mare sau la piscină avem nevoie de echipamente potrivite pentru a înota în voie și pentru a ne bucura pe deplin de vacanță.

Cum putem găsi cel mai bun costum de baie pentru copii

Costumul de baie este, fără doar și poate, cel mai important articol din bagajul de vacanță!

Însă, în condițiile în care piața este destul de diversificată, alegerea unui astfel de produs îi poate pune oarecum într-o încurcătură pe părinți.

Iată ce criterii ar trebui să iei în considerare atunci când alegi costumul de baie pentru micuțul tău:

Prețul

E adevărat că nu te încumeți să dai o avere pe un costum de baie, dar, este indicat să optezi pentru produse care să se încadreze în bugetul stabilit, fără a face, însă, rabat de la calitate.

Astfel, unul dintre cele mai semnificative aspecte de care țin cont părinții înainte de a alege costumul de baie potrivit este prețul. Există, totuși, o sumedenie de modele pe piața de specialitate la prețuri accesibile.

Vârsta copilului

Un alt criteriu care te va ajuta să te orientezi pentru a lua o decizie corectă este vârsta pe care o are copilul tău. Un costum de baie întreg, colorat, pentru fetița ta, ori un slip pentru băieți cu personajul îndrăgit ar putea fi o alegere excelentă.

Măsurile

Un costum de baie prea strâmt îi poate provoca o senzație de disconfort copilului tău, în timp ce unul prea mare i-ar putea cauza mici „probleme” în apă. Așadar, ai grijă să alegi un model cu măsurile potrivite.

Preferințele copilului tău

Alte criterii pe care ar trebui să le iei în calcul în ceea ce privește procesul de selecție sunt preferințele micuțului sau micuței tale. Fiecare copil este diferit și are gusturile sale de care ar trebui să ținem cont pentru a-i face vacanța cât mai plăcută.

Astfel, poți lua în considerare un model cu unul dintre personajele lui preferate din cărți sau desene, ori poți alege culoarea lui preferată, lăsând la o parte stereotipurile potrivit cărora dacă e fetiță atunci neapărat trebuie să poarte roz, iar dacă e băiețel, cea mai potrivită culoare este albastru.

La ora actuală pe piață există o sumedenie de costume de baie pentru copii din care poți găsi un model ideal pentru copilul tău.

De unde achiziționăm costume de baie pentru copii

MyKitty, spre exemplu, este un magazin online care oferă o gamă variată de articole potrivite pentru plajă precum și accesorii sau jucării atractive pentru copii. Poți comanda produsele dorite atât online cât și telefonic, iar livrarea se va face rapid atât în București, cât și în celelalte orașe din țară.

Iată un top al celor mai apreciate și căutate costume de baie pentru copii de pe site-ul MyKitty:

Costum de baie Style Hello Kitty

În general, copiii iubesc modelele frumos colorate care să facă și trimitere la un personaj celebru, iar Hello Kitty este, fără doar și poate, unul dintre cele mai iubite personaje pentru copii.

Astfel, un astfel de costum de baie pentru copii din două piese – care are imprimeuri cu îndrăgitul personaj Hello Kitty ar fi o alegere minunată pentru fetița ta.

Unul dintre cele mai comandate produse din magazinul online My Kitty este costumul de baie Style Hello Kitty.

Costum de baie întreg Funny Minnie Mouse

O altă alegere ideală pentru fetițele cochete ar putea fi un costum întreg de culoare roz cu imprimeuri. De exemplu, Minnie Mouse este unul dintre personajele preferate ale micuțelor.

Așadar, fetița ta poate fi încântată dacă va purta un costum de baie întreg pentru copii care are un imprimeu cu Minnie Mouse. Iar dacă mai are și fundițe pe deasupra, cu siguranță că îl va purta cu drag pe plajă sau la bazin.

Slip de băieți Live with Spiderman

Poveștile cu supereroi i-au fascinat dintotdeauna atât pe cei mari, cât și pe cei mici. Astfel, dacă băiețelul tău este fan Spiderman, cu siguranță nu vei da greș dacă îi vei cumpăra un slip ce are ca imprimeu acest personaj.

Top tendințe în materie de costume de baie pentru copii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.